همه این کارا حفظ ظاهره
ایشون اومدن و یه خبری گرفتن و از خودشون خبر دادن که جلوی انظار اینجوری بنظر بیاد که شما زن و شوهرین که کسی نگه چرا خبری ازشون نیست.
ایشون هیچوقت برای طلاق اقدام نمیکنن و شمارو برای حفظ ابرو میخوان که بگن من زن دارم همینو بس.گهگاهیم باهمین که جلوی بقیه همه چیز طبیعی بنظر بیاد.
ایشون زندگی خودشو داره در اصل اون خانم زنشه.معذرت میخوام اینو میگم ولی انگار ازدواجشون با شما صوری بوده.
من امیدی به درست شدن اقا محمد شما ندارم و بهت بازم خواهرانه میگم خودتو زندگیتو نجات بده.
حرف قلبیم اینه که برای همچین ادمی واقعا متاسفم.ذره ای وجدان نداره که بیدار شه.ادم اگه دلش از سنگم باشه و هرچقدر هم زوری ازدواج کرده باشه باز با دیدن ویژگی های مثبت شما مجذوبتون میشه و توبه میکنه و دست ازین رفتارا بر میداره.چطور میتونن با زندگی یه دختر و ابروی یه خانواده بازی کنن.
حنا فکر میکنی همه مثل خودت ساده و روراستن و دلت زیادی بزرگه و زود صاف میشه که سادگی تو این زمونه خیلی خطرناکه.
قدر خودتو بدون و به خودت کمک کن.
هرچند روزی بالاخره با همین روند خودت متوجه میشی این اقا مرد زندگی نیست و بدون اینکه اینجا کسی بهت چیزی بگه صبرت لبریز میشه و برای همیشه این اقا از چشمت میوفته.با رفتارای زشت این اقا کم کم داری به اون مرحله نزدیک میشی.
شاید نظراتم کارشناسانه و کتابی نباشه ولی خواهرانه و دلسوزانه ست و از ابتدای تاپیک هات سعی داشتم کنارت باشم.زانکو درست میگه لطفا تاپیک هاش رو مطالعه کن کمکت میکنن تا با این روزا کنار بیای

علاقه مندی ها (Bookmarks)