به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 مهر 95 [ 08:29]
    سطح
    6
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 20.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    15

تشکرشده 6 در 5 پست

Array
    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

دوستان من به اتفاق همسرم در دومین جلسه ی مشاوره ی دادگاه شرکت کردیم و ما تا حدی مشکلاتمون رو به مشاوره گفتیم, مشاوره گفت که مشکلات شما انقدر حاد و غیرقابل حل نیست تا طلاق بگیرید و از نظرمن عجولانه تصمیم نگیرید و همسر من یک سری انتظارات خود را از رابطه ی ما بیان کرد از جمله اینکه 1.من از رابطه جنسی با همسرم کامل راضی نبودم درصورتیکه قبلا هر زمان من از ایشان در مورد رضایت جنسی در رابطه مون سوال می کردم ایشان همیشه رضایت خود را بیان می کردند اما حال ایشان می گویند که خانومم در موردنقاط تحریک پذیری من و معاشقه قبل از رابطه اگاهی کامل نداشت.(البته ایشان مشکلی بابت ظاهر و اراستگی و اندام من نداشتن)(ازنظر من تا حدی به نداشتن رابطه کامل هم برمی گشت) 2 .من دختر اروم و معمولا کم حرفی هستم وهمسرم از من انتظار داشته اگر ایشان با مساله و موضوعی مخالفت داشته که البته به صلاحمون بوده من با اوردن دلایل منطقی ایشان را متقاعد کنم و همیشه مطیع ایشان نباشم 3. در بحث دعواهامون مشکلاتمون رو به خانواده ها نکشیدیم.
    دوستان لطفا من را راهنمایی فرمایید من تصمیمم به طلاق قطعی بود اما با شنیدن حرفهای مشاوره و انتظارات همسرم مردد شدم بعد از طلاق دچار عذاب وجدان شم ازاینکه نتونستم از نظر جنسی همسرم را ارضا نمایم . البته ایشان علت خیانتهایش را به خاطر لکنت زبان و نداشتن ارامش ذهنی به دلیل مشکل بیکاری و... می دونست و نداشتن رضایت جنسی از من سهمی در خیانتهایش نداشته است.

از طرفی خانواده ام با برگشت من بسیار مخالف هستن چون همسرم به من و خانواده ام خیلی بی احترامی کرده و اینکه خانواده ام معتقدند با برگشت من هیچ وقت امنیت جانی نخواهم داشت و حتی وقتی من به همراه همسرم رفتیم مشاوره و بعد از مشاوره با هم رفتیم بیرون, مدام خانواده ام با من تماس می گرفتن و جویای حال من می شدند.مادرم حتی می گوید که بین شوهر و خانواده ات باید یکی را انتخاب کنی.

از طرف دیگر زمانی که من با همسرم بیرون رفتم بار اول موبایلش که زنگ می زدجواب نمی داد و می گفت شماره ی ناشناسه و هر بار که از ماشین بیرون می رفت ومن داخل ماشین بودم موبایلش را همراه خودش می برد و بار دوم کلا گوشیش روخاموش کرده بود و به من گفت که گوشیش شارژ ندارد. با این رفتارهایش واقعا نمی تونم بهش اعتماد کنم و مشکل دیگر من اینست که وقتی با ایشان هستم خیانتهایش مدام یاد من میاد.اما نکته ی مثبتی که من طی چندباری که با همسرم بیرون رفتم متوجه شدم اینه که همسرم قبلا وقتی بیرون می رفتیم باترافیک و بی نظمی رانندگان و یا سر و صدا خیلی عصبی می شد و بهم می ریخت اما الان صبور شده که من شک دارم در مقابل من اینطور وانمود می کنه یا نه واقعا تغییر کرده است.

دوستان خواهش می کنم من را راهنمایی بفرمایید متاسفانه من خیلی فرد احساسی هستم واز تنهایی بعد از طلاق می ترسم و این روزها هم به شدت احساس تنهایی و نیاز به داشتن عشق در من پررنگ شده اما نمی خواهم این احساسات و عذاب وجدانی که بابت انتظار همسرم بابت رضایت جنسی دارم باعث بشه من منطقی تصمیم نگیرم؟

دوستان ببخشید اگر متنی که نوشتم منسجم نیست چون حقیقتا ذهنم بسیار اشفته است.
    ویرایش توسط Zahra.Tgh68 : دوشنبه 04 مرداد 95 در ساعت 18:59

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)