تمرین:
1- هر شب 10 تا ویژگی خوب خودتون رو توی دفتر بنویسید. بعد خدا رو بابت داشتن اون ویژگیها شکر کنید و بعدش از خودتون هم تشکر کنید که اون ویژگی مثبت رو دارید.
2- هر وقت از جلوی آینه رد میشید، از خودتون تعریف کنید و حداقل یک جمله برای تعریف و تشکر از خودتون به زبون بیارید.
3- تصور کنید ملکه ای زیبا و برازنده هستید. وقتی راه میرید، تصور کنید تاجی از گرانبهاترین جواهر روی سرتون هست و دارید در سرزمین خودتون قدم میزنید. اگه یه وقت یادتون رفت، از هر زمانی که یادتون اومد باز این تمرین رو انجام بدین.
4- یکی از مهمترین جنبه های معشوقه، توجه اون به زیبایی جسمش هست. هر روز 30 دقیقه به ورزش اختصاص بدین. اگه کسی امکانش رو داره و میتونه بره باشگاه، میتونه توی باشگاه تمرین کنه. ولی اگه مثل من حوصله باشگاه رفتن رو ندارید، میتونید توی خونه و با دو تا دمبل (یا دو تا بطری نیم لیتری آب بجای دمبل)، یک حلقه سی دی ورزشی و یک دست لباس راحت ورزش کنید. کم کم تفاوت رو حس خواهید کرد و بعد از مدتی از تناسب و شکیل بودن اندامتون لذت خواهید برد.
5- از امروز حداقل 10 دقیقه برقصید. آهنگ مورد علاقه تون رو بزارید و نای نای کنید. فکر کنید دارید برای یک میلیون نفر دارید برنامه اجرا میکنید. پس به زیباترین شکل ممکن و با تمام احساستون برقصید.
6- این هفته با نهایت ظرافت رفتار کنید. راه رفتن و حرف زدن با ظرافت زنانه
7- این هفته تمرین می کنیم «غر نزنیم»! سخته. ولی باید از یه جایی شروع کنیم دیگه
من زن هستم؛ بازیگرم
با صدها شخصیت و هزاران نقش رنگارنگ در درونم
من زن هستم؛ معشوقه ام
پر از شیرینی زنانه و لطافت دخترانه
من زن هستم؛ ملکه ام
محبوب تمام سلاطین جهان
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)