به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: ازش متنفرم

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 98 [ 17:06]
    سطح
    40
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    165

تشکرشده 137 در 63 پست

Array
    سلام عزیزم
    خب شما که هر دو پزشک هستین باید درامد بالایی داشته باشین ! خودت سرکار میری یا مشغول تحصیلی ؟
    اگه همسرت واقعا وضع مالیش نا به سامونه بهش یکم فرصت بده خودشو جمع کنه ولی اگه حساب کتابش بی خودیه و صرفا یه وسواس گرفته اونوقت باید سعی کنی این وسواسشو از بین ببری ، از چیزای کوچیک هم شروع کن
    اول از همه هر وقت خریدی میکنه حسابی ذوق زده خودتو نشون بده و ازش تشکر کن ، دوم اینکه کم توقع نباش چون به این رفتارش دامن میزنی ، البته نه اینکه تحت فشارش بذاری ، ولی مثلا بگو پسرت تو سن رشده بهتره براش کم نذارین تا حسرت نخوره و تو این مورد مانور بده که اونم حس کنه خرج کردن واسه بچت خیلی مهم و ضروریه ، از پسرت شروع کن کم کم که وسواسش کم شد به خودت هم برس . اینو تاکید میکنم عزیزم که کم توقع نباش و با این خصلتش نساز چون بدترش میکنی ولی در عین حال حواستم باشه که خرج کردن واس شوهر تو کار سختیه و باید رو وسواسش پا بذاره . منظورم از کم توقع نباش این نیست که ازش چیزای گرون بخوای ولی اگ کلا هیچی نخوای هیچوقت ، این عادتش میشه و نیازهای تو کمرنگ میشن ، پس میانه رو بگیر که کمرنگ نشی ، شوهرتم خیلی فشار بهش نیاد . خاله ی من هم شوهرش خیلی خسیس بود و کلا گوشت نمیخوردن ، لباسای خاله ام هم خیلی بد بود همیشه البته اون شوهرش کم درامد بود ، بعد از چند سال الان شوهرش واسه بچش و زندگیش خرج میکنه ولی واس خاله ام نه ، چون کلا نیازهای زنش فراموشش شده . البته تو از بچه ات شروع کن نه خودت . اول یه کاری کن واس بچت خرج کنه بعدا به خودت برس ولی خودتو فراموش نکن
    + خساست مشکل قابل حلیه ، حتی واس بعضی ادما این خصلت مقطعیه ، تازه اگ واس شوهرت مقطعی هم نباشه ، بازم قابل حله ، منتها باید یکم یاد بگیری که من خودم خیلی چیزی نمیدونم و مطمئنا دوستان کمکت میکنن . فقط خواستم بگم خودتو نگران نکن این مشکل حل میشه ، شاید سخت باشه تحملش ولی حل میشه
    +گفتی سه تا مشکل ؟؟؟

2. 2 کاربر از پست مفید آوای بهشت تشکرکرده اند .

نیلوفر:-) (شنبه 02 مرداد 95), سرشار (یکشنبه 03 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)