جوابتون به کایای عزیز برام جالب بود.
من نمی دونم چرا این طرز فکر در مورد فرهنگ غربی در ایران وجود داره ولی با واقعیتی که من لمس کردم در تضاده. روابط جنسی خیلی گسترده تر و بیشتر بین مردم وجود داره. از سنین خیلی کم دختر و پسرها با هم رابطه دارند و این یک مسئله کاملا پذیرفته شده در غربه. اینکه دختر و پسر شما از 15-16 سالگی دوست پسر داشته باشه و وظیفه ی شما این باشه که بهش روابط ایمن رو آموزش بدین کاملا عرفه. اینکه فرزندتون دوست دختر یا دوست پسرش رو به منزلتون بیاره و با هم رابطه داشته باشند کاملا عادیه. اصولا پدر و مادر هیچ دخالتی در این روابط ندارند و این روابط هم به قصد ازدواج! اتفاق نمیفته. روابط یک شبه و بدون قید و بند هم رایجه. خلاصه اینکه اگر به نظرتون ایران یک جامعه جنسیه، وقتی با واقعیت جوامع غربی روبرو بشین نظرتون چی خواهد بود؟
علت اینکه در جوامع غربی پدر و مادر در مورد این مسائل حرص نمی خورند اینه که مسائل جنسی تابو نیست و خییلی عادی تر از ایران برخورد می شه. از طرف دیگه هم حد کنترل گری و نظارت والدین بسیار کمتر از ایرانه و بیشتر والدین خودشون رو درگیر این مسائل بچه ها نمی کنند.برای 99 درصد خانواده ها اینکه فرزند جوانشون از نظر جنسی فعاله بدیهی محسوب می شه و معمولا اگر بفهمند که رابطه نداشته نگران می شن که شاید مشکلی وجود داره.
در خانواده هایی که روابط گرمی دارند اگر دختر و پسر با کسی دوست باشند و بعد از مدتی احساس کنند که رابطه شون دوام داره اون فرد رو به خانواده اش معرفی می کنه نه به خاطر کسب اجازه! بلکه به خاطر اینکه اعضای خانوادش با فردی مورد علاقه اش آشنا بشن.
در مورد سوال هایی هم که کردین:
1) احساس خیلی مثبتی ندارند به خصوص اگر فرهنگ یک فرد متوسط ایرانی رو داشته باشید. مردسالاری شدیدی که در جامعه ی ما هست در جامعه ی اون ها غیرقابل تحمله.
2) من نژاد پرستی رو تجربه نکردم ولی احتمالا اگر با تیپ مسلمانی باشید بازخوردهای منفی می گیرید.
3) قیافه، وضعیت مالی، همفکری، داشتن رابطه ی جنسی مناسب،
4) آمار طلاق تو کشورهای غربی خیلی بالاتر از ایرانه. البته کشورهای اروپایی کلا کمتر و خیلی دیرتر ازدواج می کنند. روابطشون و خانوادشون براشون مهمه ولی خودشون هم برای خودشون اهمیت دارند. چیزهایی مثل خیانت و کتک کاری رو کمتر از ایرانی ها تحمل می کنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)