به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 98 [ 17:06]
    سطح
    40
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    165

تشکرشده 137 در 63 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها
    سلام

شاید اقتدار یه رودخانه ، سرعت و حرکت اون باشه
    شاید رودخانه هایی که سرعت و عمق بیشتری داشته باشند فکر کنند ، قدرتمند ترنند !

برای اینکه بتونیم اون رودخانه را کنترل کنیم ، نباید تلاش کنیم آب رودخانه را کم کنیم و یا بخوایم سدی بسازیم و جریان آب را کلا قطع کنیم و به رودخانه بگیم ، کنترل تو دسته منه !
    باید رودخانه را با قابلیتش بپذیریم و دنبال راهی باشیم که با او همراه باشیم و از این همراهی لذت ببریم !
    باید یه قایق بسازیم – مهارت قایق سواری را یاد بگیریم – سوار قایقمان بشیم و همراه با او حرکت کنیم .
    درسته بعضی از نقاط رودخانه سرعت و عمق بیشتر داره – ولی اگر با رودخانه حرکت کنی – رودخانه تو را به دریا می رسونه – وقتی به دریا برسی ،،،، دیگه آزادی !

زندگی مشترک ، یه تعامل همه جانبه ست - تعاملی که باید طرفیین تلاش کنند با هم برنده بشند .
    با هم حرکت کنند ( رودخانه و قایق سوار ) تا به هدف خودشون ( دریا ) برسنند .

..............................................

دوران کودکی – نوجوانی – جوانی – اهداف شغلی – محیط کاری – درک نشدن - عدم مهارت تعامل اجتماعی - سختی روزگار - مشکلات جسمی و روحی و ...
    شاید باعث بشه یه فردی زود عصبانی بشه و نتونه کنترلی داشته باشه - با این وجود ، این عصبانیت امکان داره دست خود طرف نباشه و زود بیاد معذرت بخواد .

پس خانم 1956 ، وقتی همسرتان عصبانی میشند ، باید اول خودتون آرامش داشته باشید
    این آرامش هم وقتی به دست می یاد که شما به این باور برسید که این عصبانیت دست خودش نیست ! و حتما دلیلی داشته

امکان داره مثلا دلیل آن اتفاق یه روز کاری باشه – امکان داره یه غمی در دلش باشه !
    مثلا اینکه نتونسته اونجور و شاید مراقب شما باشه و ...... - از بیانات شما مشخصه که همسر شما داره خیلی تلاش می کنه شما را خوشبخت کنه
    و شما را خیلی دوست داره ولی بعضی موقع ها دست خودش نیست !

پس سکوت کنید و مقابله نکنید و بذارید در مرحله اول عصبانیت خودش را خالی کند !
    وقتی مقابله نکنید و سکوت کنید – ایشون به خودشون می گند این همه سرش داد زدم چیزی نگفت!
    چون همسر شما توپ را انداخت تو زمین شما ولی شما توپ را نگه داشتید و ساکت بودید و بهش نگاه کردید و لبخند زدید !
    ولی اگر توپ را به طرفش پرتاپ کنی داری بهش غذا می دی !

باید جلوی این تغذیه را بگیرید !
    .................................................. .

وقتی یه کودک سه ساله سر ما دا میزنه ، منطقی نیست ما هم صدایمان را بالا بریم و داد بزنیم

البته خدایی نکرده فکر نکنید منظورم اینکه همسر شما و یا هر کی مثلا عصبانی میشه یا فریاد میزنه مثل یه کودک سه ساله ست

بعضی موقع ها اقتدار یه مرد حکم می کنه برای مراقبت از خانواده اش – یا شاید موارد بسیار ضروری ! یه خورده قدرتمند باشه !

ولی متاسفانه بیشتر ماها ( مردها ) فکر می کنیم اقتدار یه فرد به داد زدنشه

هر چیز جای خودش را دارد ! و اون هم در موارد بسیار ضروری .

تکنیک کودک سه ساله باعث میشه آرامش بیشتری داشته باشیم - و اون هم اینکه ما رفتارها و اعمال تند یه کودک سه ساله را نادیده می گیریم
    چون می دونیم یه کودک سه ساله وقتی داد بزنه – فایده نداره تو اون لحظه بهش بگیم این کار خوب نیست – ساکت باش !
    باید بذاریم اون کودک فریاد بزنه و خودش را خالی کنه .

تا اینجا شما سعی کردید آرامش خودتون را حفظ کنید و از طرفی اجازه ندادید آرامشتون بهم بخوره و عصبانی بشید .

..................................................

حالا بعضی موقع ها می بینیم ما سکوت کردیم و آرامش خودمون را داریم و از طرفی طرف مقابل داره حرف و داد زدنش را ادامه میده .

وقتی یه آدم عصبانی داره داد میزنه - اون فرد دوست نداره طرف بهش بگه : داد نزن !

گفتن این جمله یعنی به طرف مقابل داریم می گیم به داد زدنت ادامه بده .

بهترین کار اینکه آرام با او حرکت کنید !

سپس این کار را کنید :
    سکوت کنید – نفش عمیق بکشید و بهش بگید : لطفا آرام صحبت کن – ممنون .
    این حرف معادله طرف را بهم میریزه - یه جورایی شاید خودش یه شوک باشه !

وقتی همسر شما این آرامش شما را ببینه کِیف می کنه ولی امکان داره باز ادامه بده !
    پس سعی کنید تا آنجا که می تونید با ایشون مقابله نکنید .

در مرحله بعدی باید طرف مقابل را مدیریت کنید !

وقتی می خوایم یه آب را در دستانمان در اختیار و در کنترل داشته باشیم ، نباید دست هایمان را مشت کنیم - چون آب را دیگر نداریم
    یا از طرفی دست هایمان را کامل باز بذاریم – باید کمی انگشتانمان را خم کنیم تا آب در دستمان باشد !

یا مثلا یه نارنگی را نباید فشار بدیم !
    باید آرام آرام پوست بکنیم – تا نارنگی له نشود !

.................................................. ......

خب ، همین اتفاقی که برای شما افتاده را یه جور دیگه پیاده سازی کنبم :

همسر شما تو محل کار مشکلی پیدا میکنه – و زودتر می یاد خونه – وقتی ایشون میرسه خونه شما نبودید – و گوشی شما هم شارژ نداشته - وقتی می رسید خونه یه قول یه بنده خدایی یه مناظره ای با هم می کنید .

واقعیتش خانم 1956 ، یه مرد دلش هزار تا جا میره ! پس، از دید و بُعد دیگر به قضیه نگاه کنید و بهش حق بدید
    حق بدید که دلواپس شما باشند . وقتی این حق را بدید یعنی دارید به آرامش خودتان کمک می کنید !
    حالا یه جوری رفتار رکنیم :

وقتی می بینید ایشون عصبانی هستند شما در مرحله اول باید سعی می کردید بذارید حرف زدنشون تمام بشه !
    وقتی به قول معروف خالی شد ، برای حفظ آرامشتون چند لحظه مکث + چند نفش عمیق – سپس به یاد آوردن کودک سه ساله ( دست خودش نیست و نصیحت فایده نداره در این جور شرایط )
    از طرفی هم حق دادن به همسرتون به خاطر اینکه دلواپس شما بودند .

وقتی این کارها را انجام بدهید تقریبا آرامش دارید – حالا بهش می گفتید : لطفا با من آرام تر صحبت کن - ممنون .

سپس داستان را با آرامش تعریف می کردید و ازشون مغدرت می خواستید و بهشون می گفتید :ببخشید که به شما اطلاع ندادم و باعث ناراحتی شدم
    و بگید موبایل شما شارژ تمام کرد و .... علت رفتن بیرون را می گفتید .

سپس به نظرم سریع موضوع را عوض می کردید . این عوض کردن موضوع میتونه با هر تکنیکی صورت بگیره !
    مثلا دست همسرتون را بگیرید و بهش بگید : ببخشید باعث ناراحتی شما شدم ! و .......! ( دیگه بقیشو نمی گم )

.................................................. .....................

چیزی که باعث میشه یه فرد عصبانی آروم بشه اینکه به این باور برسه که اطرافیانش او را درک می کنند - وقتی به این باور رسید تلاش میکنه خودش را اصلا ح کنه

باهاش درد دل کنید و بهش بگید هدف اصلی ما این نیست که خودمان را درگیر چیزهای کم اهمیت کنیم

سعی کنید دنبال راهی باشید که ارتباط خانوادگی برقرار باشه .

بعضی موقع ها شاید یه ویتامینی در بدن کم باشه که باعث عصبانیت میشه ( b و .... ) - سعی کنید تو سفرتون همیشه خرما باشه !

سعی کنید مشاوره هم داشته باشید – و اگر همسرتون قبول نکرد – خودتون برید و یاد بگیرید و به همسرتان یاد بدید!

ممنون.
    سلام اقای باغبان واقعا ازتون تشکر میکنم برای وقتی که گذاشتین و راهنمایی جامع و کاربردیتون
    +شما درست گفتین من واقعا نمیتونم خودمو خونسرد نگه دارم و وقتی که همسرم عصبی میشه من هم تحت تاثیر قرار میده
    +مشاوره هم باهاش حرف میزنم احتمالا میتونم راضیش کنم
    +درباره ویتامین که گفتین هم سرچ کردم و مطالبی خوندم که برام جالب بود ، باید دس به کار شم...
    +من یک دنیاااا از شما دوست عزیز واس حرفای کاملتون ممنونم خصوصا که گفتین همسرم مشخصه داره تلاششو میکنه منو خیلی خوش بین تر کرد به زندگیم و به یاد تلاشهاش بعد دعوا انداخت . مرسی از مهربونی و لطفتون واقعا حرفاتون کمک کننده بودن

نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره زیبا نمایش پست ها
    سلام عزیزم گفتنیهارو جناب باغبان کامل گفتن اما یکی از سیاست های زنونه اینه که هرجا خاستی بری به ایشون بگی اینجوری ایشون احساس خوبی بهش دست میده و اگر شرایطی مثل تمام شدن شارز پیش بیاد شدت نگرانی ایشون بسیار کمتر خاهد بود
    اینکه شما میگی مگه بچه ام بهش بگم کجا دارم میرم این نشون میده خوب سیاست‌ها رو بلد نیستی من خودم با اینکه همسرم همیشه میگه هرجا خاستی بری برو اصلا نمیخاد بگی اما من میگم و هرکاری میخام بکنم قبلش باهاش هماهنگ میکنم اینطوری همسرم احساس اقتدار و مدیریت میکنه و کیف میکنه و این حسش رو به خودم منتقل میکنه
    زنان با سیاست و باهوش مردانشان را پادشاه میکنند و خودشان میشوند ملکه
    اما زنان بی درایت میخاهند مردانشان را غلام خود کنند
    سلام عزیزم مرسی که پستامو خوندی و وقت گذاشتی راهنمایی کردی
    +من قبول دارم که اون سیاست کافی یه زن زیرکو ندارم که البته واس سنم هم هست و راستش بیشتر میخواستم دوستان همونو بهم یاد بدن که خداروشکر راهنماییای خوبی کردن
    +از رفتارتون با همسرتون خوشم اومد ، منم سعی میکنم یه مقدار افکار منفی ذهنمو پاک کنم و بیشتر به همسرم پروبال بدم توی خونه
    بازم ممنونم ازت ستاره خانوم
    دوستان از همگیتون به خاطر حرفا و راهنمایی هاتون متشکرم
    این چند روزه بهتر بودیم خیلی و مشاجره و بحث نداشتیم =))
    برای همگی ارزوی ارامش میکنم .

2. 2 کاربر از پست مفید آوای بهشت تشکرکرده اند .

باغبان (جمعه 11 تیر 95), ستاره زیبا (جمعه 11 تیر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)