عزیزم 200 تومن خیلی کمه!!کمترین حقوقی که باید بدن بهت 700 تومنه.من حتی دوره ای که شرکتی کار میکردم که آخرش به خاطر همین کم بودن حقوق و دوری راه اومدم بیرون 500 بهم میدادن!بعلاوه توی سال 91 قیمت طلا یکدفعه سر به فلک کشید و ما بعد از عقدمون با وام ازدواجمون سال قبلش 5 تومن طلا شکسته خریده بودیم که وقتی فروختیم شد 11 تومن و هزینه باغ-تالار عروسیمون 12 تومن دراومد.منظورم این هست که ما هم خانواده ها پول آنچنانی نداشتند و من سال 91 با 16-17 میلیون جهیزیه تهیه کردم.یخچالم ساده است و سرویس چینی هم یه دست 12 تایی خریدم.دقیقا فقط چیزهایی که لازم بود تهیه شد. خرج عروسی هم بیشتر از همین نشد.تازه ما 400 نفر هم مهمان را شام دادیم و بریز و بپاش مراسممون کم نبود.دلیلش هم این بود من دو ماه گشتم و جای باکیفیتی پیدا کردم که اسمش هنوز گنده نشده بود و پول معقول گرفت در صورتی که همون محل الآن فقط ورودی 5 تومن میگیره و از ما اصلا چیزی نگرفت!پول کمی هم از همسرت نزدن و با نصف اون پول میتونستید حداقل یه جای کوچیک رهن کنید.حالا فوقش چهارتا پله میرفت پایین یا زیرزمین بود اصلا.بعلاوه میتونستید کلا قید مراسم عروسی را بزنید و کلی پول توی دست و بالتون میموند.خیلی کارها میشه کرد.من یادمه خودم و همسرم شروع که کردیم من شاغل نبودم و اونم ماهی 600 حقوق میگرفت و 200 تومنش میرفت پای قسط وام ازدواج و هر دو هم دانشجو بودیم..توی اوج گرونی ها و توی تهران ما با ماهی چهارصد زندگی کردیم چون اولویت بندی داشت مخارجمون و میخواستیم بریم سر زندگیمون.بعد از چهار سال وام ازدواج و وام های مسکنی که از دانشگاه گرفتیم همه نه تنها پرداخت شدند بلکه پس انداز هم کردیم سخت گذشت و کلی از طلاهای خودم و کادوهای عروسی توی مواقع گرفتاری های ضروری فروخته شدند ولی از پسش براومدیم.شما و همسرتون یکم خودتون را دست کم گرفتید.بعلاوه این همه پول چرا از شوهر شما دزدیده شده؟الآن که دیگه کسی نمیره بانک پول نقد بگیره،همه کارها با کارت به راحتی انجام میشه.من یادمه حتی طلاهارو که فروختیم اون آقا پول نقد دست ما نداد.با دستگاه کارتخوانش از حسابش به کارت شوهرم پول را ریخت.اگر عقد بودید توی دوران سربازی که کار نیمه وقت و پروژه میتونست بگیره همسرت.اگر هم که تحصیلاتش ارشد باشه میتونست اصلا بره یک مکان دولتی یا نیمه دولتی امریه بشه و دو سال سربازی بشه براش دو سال سابقه کار.شما هم الآن بگرد جای دیگه کار با حقوق بهتری پیدا کن و از جایی که هستی بعد از اینکه کار پیدا کردی بیا بیرون.زیادی به کم راضی شدی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)