من نه میخوام امیدوارتون کنم نه نا امید فقط سعی میکنم اونچیزی که بنظرم درسته رو بگم تا شاید کمکی کرده باشم
بنظرم من بزرگترین اشتباهتون همونطور که قبلا گفتم این بود که خیلی راحت و سریع جدا شدین
ببینین شما یه خطایی کردین و همسرتون بشدت از شما دلخور شدن اما همچنان شمارو دوست دارن و با خودشون فکر میکنن که برای اینکه با همسرم دوباره زندگی کنم باید به قول معروف یه درسی بهش بدم که دیگه همچین کاری نکنن و به عمق ناراحتی من پی ببرن.خب بزرگترین تهدید چی میتونه باشه؟اینکه ازت جدا شم.پس همسرمو تهدید میکنم و جوری رفتار میکنم که من اینقدر ازت دلخورم که میخوام ازت جدا شم و شما پی میبرین که کارتون اشتباه بوده و بخاطرش دارین همسرتونو از دست میدین...
بظرم بزرگترین اشتباه جدا شدن بود چون بنظرم اگر همسرتون شمارو دوست نداشتن همه جا آبروتونو میبردن ولی آبرو داری کردن و به کسی چیزی نگفتن چرا؟چون پلای پشت سرشونو خراب نکنن.ایشون در پی این بودن که شمارو متنبه کنن و حسابی بترسونن که شما دیگه هرگز این کارو تکرار نکنین.در اصل به خیال خودشون قصد داشتن شما دوباره ایشونو سخت به دست بیارین که دیگه راحت اشتباه نکنین اما شما خیلی راحت قبول کردین که جدا شین و تمومش کنین و ایشون هم بخاطر غرورشون نتونستن بگن که نظر اصلیشون این نبوده و حالا هم که کار از کار گذشته دیگه به خودشون اجازه نمیدن که برگردن
با خودشون میگن همسرم بهم بد کرد,سریع قبول کرد که جدا شیم و حالا هم من نمیتونم درخواست بدم که برگردیم چون در این صورت غرورم از بین میره و ممکنه همسرم باز این اشتباهو مرتکب شن چون اگر واقعا منو میخواست این اشتباهو نمیکرد و یا ساده جدا نمیشد
و اما حالا شما یه راه دارین عزیزم که ایشونو متوجه کنین که پشیمونین و ایشونو دوست دارین و هنوز تو فکرشونین که البته این کارو هم کردین
بنظرم بهتره حالا همسرتونو برای یه مدت به حال خودشون رها کنین که فرصت کنن به همه چیز فکر کنن حتی زندگی بدون شما و اگر شمارو دوست داشته باشن و با توجه به پیشنهاد شما برای بازگشت خودشون از یه طریقی باز اعلام حضور میکنن و فکرتونو مشغول خودشون میکنن
تا اون موقع هم شما سعی کنین کمتر به این قضیه فکر کنین و سعی داشته باشین زندگی خوبی برای خودتون ترتیب بدین و به زندگیتون برسین
(قبول دارم که صحبتای امروزم با دیروز مغایرت داره و علتش اینه که از چند جانب به موضوع نگاه کردم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)