اگر شوهرتون تصمیم قطعی گرفته بود که برای همیشه جدا باشه ، نیازی نبود تندی کنه یا بگه دیگه زنگ نزن . اگر با خودش درگیر نبود ، انقدر سرد برخورد می کرد که شما هم کامل نا امید میشدی و خودت دیگه زنگ نمی زدی . نیازی نبود ایشون بگه چیکار کنی یا نکنی .
به نظرم توصیه های دوستان خوب نبود و برداشت درستی از حال روحی شوهرتون ندارن . با اینحال بهتره بزارید شوهرتون خودش با خودش کنار بیاد و به آرامش برسه و اگر به شما متمایل شد ، خودش زنگ بزنه . فعلا بهتره اصرار نکنید چون برای هر دوتون بد تر میشه و حتی شانس بازگشت کمتر میشه . ممکنه بره ازدواج کنه یا شما رو کامل فراموش کنه ، ولی فعلا با خودش درگیره و بهتره ول کنید تا به ثبات برسه .
جمله ی زیر که اشاره کردید ، در حقیقت «ایده آل منطقی» هست که دوست داشت اینجوری باشه . در واقع به لحاظ روحی هنوز نمیدونه با خودش چند چنده و جمله زیر نشان دهنده حال روحی واقعی اش نیست :
(( من دیگه به شما و با شما بودن فکر نمیکنم ، شما هم این فکر رو نکن ، من اهداف دیگه ای واسه آینده خودم ترسیم کردم که شما هم توش جایی ندارید ، دیگه پیام ندید ، اینو قبلا هم تکرار کردم ))
اگر حال روحی بالا رو داشت با تماس شما عصبانی نمی شد و مثلا نمی گفت من رو به هم ریختی . خیلی راحت اگر 100 بار هم زنگ می زدید فقط میگفت دیگه تمام شده و حتی دلش برای شما می سوخت و تندی نمی کرد . ممکن بود تلخ صحبت کنه و سرد باشه ولی اصلا و ابدا دلیلی برای عصبی شدن نداشت و هیچ وقت برای شما تعیین تکلیف نمی کرد که پیامک ندی و تسلیت نگی و غیره
بر خلاف توصیه های دوستان ، هر نوع رابطه با واسطه و بی واسطه و هر نوع کانال ارتباطی رو با ایشون قطع کنید . بجاش کم کم جدایی همیشگی رو بپذیرید تا اگر تصمیم نهایی ایشون جدایی بود ، داغون نشید . اگر هم ایشون مثلا 6 ماه دیگه گفت برگردیم به هم ، شما به دلیل پذیرش جدایی ، اعتماد به نفست رو باز سازی کردی و با روحیه ی سالم تری بدون التماس یا موقعیت ضعیف ، بر می گردی . . .
بوسیله تحلیل رفتارهای بی سر و ته خواهرش یا برادرش یا بقیه ی افراد داستان ، خودتون رو آزار ندید ، تنها راه اینه که خودش بعد از گذشت مدت مثل 3 تا 6 ماه ، بخاد که ببخشه و بر گرده . در ضمن همیشه یادتون باشه که شما یک انسان زنده هستید و دارای ارزش وجودی بالا . یعنی هیچ وقت دلیلی نداره خودتون رو کاملا خار کنید . اگر خیانت کرده بودید بله ولی الان دیگه بزارید خودش به ثبات برسه . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)