سلام دوست عزیز همین الان ک داری پیام من رو میخونی تلفن رو بردار و به شوهرت تلفن کن ازت خواهش میکنم ک این کار رو بکن و به این جهنم ی ک بر ای خودت ساختی خاتمه بده آره بدون هیچ ترس و واهمه ای شمارش رو بگیر و هر چی توی دلت هست رو خالی کن بگو ک دلت براش تنگ شده بگو ک یه دنیا دوسش داری و از دوریش داری ذوب میشی اما نگو من اشتباه کردم و یا معذرت خواهی نکن ببین تماس تو به معنی آره من کم اوردم هر چی تو بگی نیست تماس تو به این معنیه که من تو و زندگیم رو دوست دارم و میخام عاقلانه با هم این مشکل رو حل کنیم بگو من و تحصیل کرده و عاقل هستیم پس میتونیم با صحبت و مذاکره مشکلمون رو حل کنیم و برای آینده مون تصمیم بگیریم
ببین گلم حتی المکان از دعوا کردن جر و بحث بیخودی بپرهیز و از ظرافت های زنانه ات استفاده کن توهین و گلگلی از پدر و مادر هم ممنوع فقط زبان محبت همین منطقی بحث نکن با محبت خلع صلاح کن طرفتو خودت دیگ بلدی چکارکنی
فقط ببین اگه حتی قراره ازش جدا شی ولی با خوبی و خوشی و در کمال آرامش بدون هیچ قهر و دعوایی بدون هیچ کینه ای پس حتما حتما تماس بگیر و خودت رو ازین بلاتکلیفی نجات بده و قول بده ک دیگ هیچ وقت با همسرت قهر نکنی
منتظر جوابت هستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)