به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 564

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 اردیبهشت 98 [ 15:58]
    سطح
    58
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    132

تشکرشده 652 در 153 پست

Array
    سلام به دوستان
    همون طور که پیش بینی کرده بودم کادوه خیلی خوشگل از آب در امده و منم که غروب رفتم خونه، قبل از ورود به خونه، دورو ورم رو نگاه کردم دیدم کسی نیست، توی راپله ، کادو رو داخل کمد جا کفشیمون گذاشتم و وقتی شرایط محیا شده بود در یه اقدام ضربتی تقدیم خانومی کردم که از چشماش می شد فهمید که خیلی ذوق کرد و البته بعد باز کردن کادو هم خیلی قلی بیلی شد. خلاصه شب باحالی شد. منم این شکلی شدم

یه خاطره دیگه
    (البته شما به ایده هاش دقت کنید هدف از خاطره ایده هست پس هدف رو فراموش نکنید)

من کلاً آدم شکم پرستی نیستم، و هر چی بزارن جلوم می خورم، و طبق عادت، چه در زمان مجردی و متاهلی بعد غذا تعریف و تمجید از غذا نمی کنم و صرفاً از بابت غذا تشکر می کنم. برعکس من، خانومم اگه من یه تخم مرغ هم درست کنم، از زمانی که روغنش رو میریزم تا زمانی که آخرین لقمه رو بخوره، تعریف می کنه (کلاً آدم قدر شناسی هست) خلاصه با این رفتار من اوایل فکر می کرد که دست پختشو دوست ندارم که تعریف و ... نمی کنم اما الان دیگه فکر کنم متوجه شده که اخلاق من اینطوری هست. (انصافاً دست پختش حرف نداره حتی برای غذا هایی که برای بار اول درست می کنه). اینا همه مقدمه بود برای یه خاطره و البته بهتره بگم یه ایده:

دیروز ما با یه گروهی رفتیم کوهنوردی و موقع برگشت توی ماشین سرپرست گروه داشت از بهترین فسنجونی که تا حالا خورده بود تعریف می کرد (گفت توی یکی از روستا های شمال خورده)
    چون انصافاً فسنجون خانومم خیلی خوشمزه هست منم بلند گفتم که بهترین و خوشمزه ترین فسنجونی که خوردم دستپخت خانومم بوده چون واقعاً براش وقت میزاره و در چند مرحله یخ و ... میریزه تا روغن گردو ها کامل در بیاد خلاصه خیلی پر روغن و خوشمزه میشه. (فک کنم خیلی خودشو کنترل کرد که اونجا منو ماچی نکرد).

پس اگه مثل من عادت به تعریف ندارید حداقل یه جا از خجالت خانومتون دربیاید.
    دل آرام گیرد به یاد خدا

2. 10 کاربر از پست مفید به دنبال خوشبختی تشکرکرده اند .

m.reza91 (یکشنبه 08 آذر 94), فدایی یار (دوشنبه 30 آذر 94), فرشته اردیبهشت (شنبه 07 آذر 94), کلانتر جو (پنجشنبه 26 بهمن 96), کمال (دوشنبه 09 آذر 94), گندم.م (شنبه 07 آذر 94), yasna1990 (دوشنبه 30 آذر 94), بارن (یکشنبه 02 اسفند 94), سها** (یکشنبه 08 آذر 94), صبا_2009 (شنبه 07 آذر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)