به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 72

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط یه بنده خدا نمایش پست ها
    سعی میکنم خلاصه بگم من تو خدمتم بود کهازدواج کردم یک ساله عقدمون تو خدمت گذاشت بعد از خدمت هم بلافاصله تحت فشارخانواده همسرم بودم برای شغل که تو این مدت چند تا کارم عوض کردم خانواده خانممعلاوه بر وام ازدواج یه وام دیگه هم گرفتن و قسطاشو من میدادم ولی یه ریال اینپولو من ندیدم خودشون پولو برداشتن یه پول دیگه هم خودشون روش گذاشتن و رفتن یهخانه مشترک با خاله خانمم خریدن و دو دانگ آن به اسم خانمم شد و 4 دانگ به اسم خالهتو این یک سال اخیر منم در آمد ثابتی نداشتم و بیشتر در امد من صرف دادن قسطوامی میشد که خودم پولشو ندیدم وبا لطایف الحیل منو گول زدن و گفتن حانه خریدیممنتها به اسم خانمت......
    حالا این اواخر دایم سرکوفت میزدن که خانواده ما دارن چندمیلیون جهیزیه میگیرن وشما چکار کردین؟؟؟؟ یا مثلا چرا با دست خالی اومدیخواستگاری ؟؟؟؟ در حالیکه از روز اول وضعیت مالی منو میدونستند که سربازی بیشنیستم....
    فعلا تا اینجا براتون گفتم اگه چیز دیگری نیازه بگین تا تعریف کنم....
    سلام آقای بنده خدا ، آرامشتونو حفظ کنید و یکم زمان بگذارید و سعی کنید تا حداقل از اینجا به بعد مشکلی پیش نیاد(مادرتون زنگ بزنه حرفایی بزنه که بدتر شه خواهرتون زنگ بزنه و....)

میشه قضیه بالا رو اینطور تعریف کرد ؛ از زبون همسرتون(یادتون باشه قصد ما کمک به شماست)

خانمی هستم که 2سال عقدم ، یکسال منتظر بودم همسرم خدمت خود را کامل کند ، وقتی جواب مثبت دادم با این دیدگاه جواب دادم که خیلی از مردان موفق اول زندگی اوضاع مالی درسی نداشته اند بلکه جوهره ی کار داشته اند ، من هم معیارم مردی کاری و فعال بود به امید پیشرفت پله کانی، مردی که حمایتم کند ، مردی که آرامشم را تامین کند تا من آن آرامش را به او و خانه ام منتقل کنم

اما بعد از اتمام خدمت همسرم او ازین شاخه به آن شاخه میپرید محل کارش را عوض میکرد و از من توقع صبر داشت ، من هم ازو توقع صبر در کار و تلاش داشتم ، او هرروز یکجا استخدام میشد و من از نامزدی خسته شده بودم اما آینده ای هم در کنار او نمیدیدم
    از طرفی همسرم اراده ای از خود نداشت و تمام کارهای ما زیر نظر خواهرش بود تا حدی که من به خواهرش اوستا میگویم ، تصمیم گرفتم برای اینکه حداقل به لحاظ مالی کمی جلو باشیم یک سرمایه کوچک که از بین نرود جمع کنم پس پول وام ازدواج همسرم را برداشتم و مقداری از خانواده ام قرض کردم و 2دانگ از خانه ای را که خالم میخواست بخره ، خریدم و بنام خودم کردم (دوست داشتم این خانه به نام همسرم باشد اما بخشی از هزینه اش را خانواده ام داده بودند و از طرفی از بنام زدن خانه به نام همسرم میترسیدم) تمام فراز و نشیبهای دوران عقد را تحمل کردم به امید اینکه برویم به خانه خودمان و زندگیمان درست شود اما در آخرین لحظه همسرم جلوی خانواده اش من و خانواده امو بدجوری خورد کرد ، انقدر دلمو زده که دیگه نمیخوام ادامه بدم

ببخشید زیاد شد ولی این زاویه رو هم ببینید
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

2. 7 کاربر از پست مفید گیسو کمند تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 28 مهر 94), maryam240 (پنجشنبه 06 خرداد 95), mohamad.reza164 (دوشنبه 04 آبان 94), فدایی یار (چهارشنبه 29 مهر 94), نیکیا (سه شنبه 28 مهر 94), بابک 1369 (جمعه 10 اردیبهشت 95), راویس (سه شنبه 28 مهر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)