نوشته اصلی توسط
micr0bb
اعتقاد داشت با همه توی خیابون خوش رو و خوش برخورد باشه حتی این آدم های علافی که به هر نحوی میومدن جلو سر بحث رو باز کنن تا باهاش ارتباط برقرار کنن ...
اگه صلاح خودش رو توی چیزی میدید مخفی کاری میکرد ، یادمه یکبار بهم گفت چند ماه پیش با یه خواستگار قرار شام داشته ولی اصلا به من نگفته بود و حتی من متوجه خروجش از خونشون نشده بودم و فکر میکردم خونه ست... این رو هم مجبور شد بگه چون توی حرفاش گفت من خواستگارهام رو تست شخصیتی میگیرم ازشون در صورتی که من فقط یکیشون رو در جریان قرار گرفته بودم ... ،...
علت جداییش را از خودش شنیدی یا از همسر سابقش؟
ایشون کیس مناسب تری از شما پیدا نکرده که هست. تمام این چهارسالی که با شماست هم در حال تلاش برای مورد بهتر بوده. حتی از کیس های توی خیابون و تاکسی هم نمی گذره و همه را امتحان می کنه.
حواستون هست دارید چیکار می کنید؟
خواستگار هم می بینه و شام هم بیرون می ره و .... شما فقط یک گزینه اید.
تا الان بهترین گزینه.
بهتر از شما پیدا کنه که تحمل این همه اخلاق زشت را داشته باشه، لحظه ای درنگ نمی کنه.
فقط چون شما را به قطعیت نمی رسونه ( می ره خواستگار می بینه، باهاتون دعوا می کنه و می گه به درد هم نمی خوریم، تحویلتون نمی گیره) و البته زیباییش ... شما ناخودآگاه به سمتش کشش دارید.
سعی کنید به این کشش ناخودآگاه غلبه کنید و کمی منطقی تر به موضوع نگاه کنید.
گزینه های مناسب پیش روی شما خیلی خیلی وسیع تر از ایشونه.
گزینه های پیش روی ایشون خیلی محدوده (سن، طلاق، رابطه 4 ساله با شما، اخلاق و ... گزینه هاش را محدود می کنه)
ولی طوری باهاتون بازی کرده و فریبتون داده که این شمایید که دنبالش می دویید.
-------------------
پست قبلی از آقای خاله قزی هست که متاهل هستند و یک دختر هم دارند. موضوع را از دید یک آقا دیدند.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : دوشنبه 09 شهریور 94 در ساعت 13:50
علاقه مندی ها (Bookmarks)