مگر ایشون چه حجابی داشتن که چاقی ایشون اصلا معلوم نبوده؟قدشون کوتاهه ولی گفتم این چیزا مهم نیست..نمیخواستم بنویسم ولی مجبورم کردید..شکم بزرگ..رانهای چاق ..پاشنه ترک خورده..چربی اضافی و بد شکل پشت رانها و غیره .
پاها و شکم چاق که با مانتو هم کاملا دیده میشه .
نهایت اگرم چادری بودن بالاخره طی جلسات خواستگاری ایشون یک بار بی چادر ندیدید؟ حتی اگرم ندیده باشید با چادر هم میشه فهمید ایشون چاق هستند .
یعنی یکبارم چادرشون کنار نرفته؟
حالا اگر دیده هم نشده تمام مواردی که میگید بجز قد کوتاه که خودتون متوجه شدید و گفتید مهم نیست، میشه با یک رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم به تیپ مناسب رسید.
برای ترک پاشنه پا هم میشه رفت پیش متخصص پوست حتی میتونید سرچ کنید و راه حل های گیاهی مناسب و بکار بگیرید فکر کنم با استفاده از روغن های گیاهی مثه ذرت ،زیتون و بادام و... به نتیجه مطلوب رسید بازم خودتون از یک متخصص پوست بپرسید حتما راه حلی داره.
اگر این خانم اونقدرا که میگید دوستتون دارند پس حاضرند بخاطر شما یک رژیم مناسب بگیرند.فقط باید یک جوری روی حساسیت هاتون متوجهشون کنید.
ازشون بخواین برای سلامتی خودشون هم شده بروند باشگاه و ورزش کنند اینطوری نصف بیشتر مشکلاتتون حل میشه!
وقتی میخواین غداهای چرب یا مضر مثه چیپس و پفک شیرینیجات و ساندویچ و ... بخورند از خوردنشون منع کنید و بگید این ها ناسالم هستند بهتره غداهای سالم بخورید .
حتی گاهی باهم برید کوه یا صبح های زود ببرینشون پارک برای پیاده روی یا دویدن میتونید بگید شما چون به سلامتی خیلی اهمیت میدید دوست دارید ورزش کنید و ایشون هم تشویق کنید تا بطور منظم ورزش کنند.
حتی میتونید زمانی که باهم رفتید زیر یک سقف ،یک دستگاه تردمیل برای خونتون بگیرید با یک برنامه منظم ورزشی ایشون خیلی زود به وزن مناسب میرسند و تازه ورزش کردن برای قوی شدن عضلاتشون هم خیلی خوبه.
من خودم هروقت ورزش میکنم یک حس خیلی خوبی بهم منتقل میشه آدم احساس شادابی میکنه.
بنظرم مشکل ظاهری همسر شما قابل حله! فقط قدشون میمونه که اونم شما خودتون گفتید مهم نیست .تازه خانم ها اکثرا کفش پاشنه بلند میپوشند که این مسله هم کاملا قابله حله . ( البته اگر واقعا براتون مهم نیست و حساسیتتتون بیشتر روی اندام نامتناسب همسرتون هست )

علاقه مندی ها (Bookmarks)