نقل قول نوشته اصلی توسط نجمه چ نمایش پست ها
اولا بد بودن رو به همه دخترا نسبت ندین! دوما اینکه این دختر از نسل فک میکنم دیگه دهه هشتاد باشه که نه تنها هنوز بچس بلکه سرشار از هیجانات و رفتار های نسنجیده و بدور از بلوغ فکریه! شما مطمئنی که بعد دوسال ایشون میشن دختر ایده آل شما و آماده ازدواج با شما؟ واسه این دختر ازدواج خیلی زوده، وارد شدن به زندگیش هم جز وابستگی و دردسر چیزی عاید شما و اون نمیشه!!
موفق باشی
نقل قول نوشته اصلی توسط آی تک نمایش پست ها
سلام

من نمی تونم قضاوت بکنم که این دختر خانم اون حرکات رو از رو خامی انجام میداده(هر چند به قول امروزیا این ما دهه شصتیا هستیم که ساده و خام و نسل سوخته تشریف داریم، دهه هشتادیا که نسل پدر سوخته ان) یا از روی اینکه انقد حرفه ای بوده که قبح این کارا واسش ریخته،فقط اینو میدونم که اگه بخوای باهاش ازدواج کنی و تا بخوای بزرگش کنی و تربیتش کنی خودت پیر میشیاینو جدی میگم من تو اطرافیانم دیدم که مثلا پسری خواسته دختر کم سن و سال رو خودش تربیت کنه و واقعا پیرش دراومده.

در ثانی یکی از اهداف همه ما از ازدواج اینه که در کنار همسرمون به آرامش برسیم ولی شما باید هی حواست به این باشه که وای نکنه خانمم تو فلان جمع این رفتارو بکنه یا فلان حرفو نزنه و...یعنی یجورایی میخوای خودخوری کنی و تو زندگی روی آرامش رو نبینی.

حالا من نمیگم همین الآن کاتش کن چون دیدم در برابر نظر دوستان هم گفتی نه ما همو پسندیدیم .خب میتونی یه فرصت مثلا یه ماهه رو به خودتون بدی و بیشتر باهاش آشنا شی تا بعدا خودتو سرزنش نکنی که ای کاش یکم بیشتر باهاش آشنا میشدم.ولی بعد از این فرصت یه ماهه اگه دیدی به درد هم نمی خورین رابطه رو به شکل کامل کات کن تا اون بچه درگیر رویابافی و وابستگی نشه.

یه توصیه دوستانه دارم :خیلی سریع اقدام به ازدواج نکن (حالا نه با این شخص،منظورم کلی هستش)،به نظر من اکثر آقایونی که قبل از 25 سالگی ازدواج میکنن بعدا از ازدواجشون پشیمون میشن چون بعدا مثلا میگه من جوونی نکردم و از سن کم رفتم زیر بار مسئولیت و همین آقا بعد از ازدواج تازه میره سراغ دوست دختر و تفریح های مجردی تا عقده هاشو خالی کنه.

به نظر من یه پسر بعد از 26-27 سالگی تازه باید شروع به آشنایی و خواستگاری رفتن بکنه چون تازه از این سن به بعد هست که معیارای یه پسر برای ازدواج پخته و مشخص میشه و از نظر عاطفی ثبات پیدا میکنه و میفهمه با خودش چند چنده و دقیقا چه جور دختری رو میخواد.شما هم به احتمال خیلی زیاد معیارهایی که در 27 سالگی برای ازدواج داری با معیارهای فعلیت زمین تا آسمون فرق خواهد داشت.

یه چیزی هم خواستم بگم شما خودت هم هنوز نمیدونی دقیقا چی میخوای مثلا خودت از مادر دختره اجازه میگیری که باهاش بری بیرون بعد میگی مادرت چطور راضی شد که با من بیایی؟من خودم هم شده که مثلا با اجازه خونوادم با خواستگارم با ماشینش رفتیم یه کافی شاپی تا با هم حرف بزنیم ،وقتی که چند جلسه با هم حرف زدیم و خونوادم در جریانه پس یه اعتمادی ایجاد شده که همچین اجازه ای دادن اون وقت اون پسر باید بهم بگه چجوری خونوادت اجازه دادن سوار ماشینم شی؟!!عجب!!!!!

از ما گفتن ولی اگه از جوونیت سیر شدی و میخوای زود پیر شی کار خودتو بکن.

موفق باشی.
ما بد گیر افتادیم امثال شما هم با خنده جواب میدن و تیکه میندازن و ب حساب خودشون خیلی پخته هستند

اون دختر ب من نیاز داره وابسته هم هست منم میخوامش نه برا هوس بلکه برای زندگی..

اگه چارتا مثه شما مشاور باشن جامعه میشه اینی که الان هست! پر از فحشا ..

میگن هیچکس بهتر از خود آدم وضعیتش رو درک نمیکنه و نمیتونه بهترین تصمیم رو براش بگیره
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

برا مدیر این سایت هم یه پیشنهاد دارم محدودیت رو بیشتر کن خیلی ها مثل من هستن که میان اینجا به امید مشاوره ولی یه مشت حرف بیهوده میشنون