سلام بانوی مهر عزیز
هرچی تاپیکاتو بیشتر میخونم بیشتر دوست دارم!!درسته واست راهنمایی ندارم اما درکت می کنم همه ما روزایی رو تجربه کردیم که نتونستیم با ناراحتی از دست دادن چیزی کنار بیایم و احساسمون غلبه کرده، صبر نداشتیم و نخواستیم کار خدا رو قبول کنیم!بانوی مهر اسمت واقعا برازندته بانویی با قلبی سرشار از مهر و عاطفه، اما این قلب مهربون نیاز به آرامش داره خودتو دوست داشته باش، راستی اگه خواستی نقاشی رو شروع کنی می تونم کمکت کنما حتماادامه بده کارات خیلی خوب بودن!
امروز 1 دعا واسه نفر بعدی گذاشتم راستش خیلی دوست دارم شما نفر بعدی باشی.
عزیزم به خدا اعتماد کن و اجازه بده آرامش وارد زندگیت بشه،به حرف بقیه بها نده هرکسم هرچی گفت با لبخند بهشون بگو خدا رو شکر 1 پسر سالم و مهربون دارم و هروقت خدا خودش خواست فرشته دومم واسم میفرسته!
می تونی طرح محسنین شزکت کنی و سرپرستی 1 بچه یا بیشتر رو به عهده بگیری اونجوری می تونی کلی نی نی داشته باشی، البته پیگیر هم باش و هم از نظر جسمی و هم روحی سالم و قوی باش که ایشالا به وقتش بازم مامان بشی خدا رو چه دیدی شاید یهو 3 قلو دار شدی!!!!
واست آرزوی آرامش دارم بازم تاکید می کنم نقاشی رو ادامه بده نقاش خوبی میشی
تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن
برروی بوم زندگی هرچیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست، تقدیر را باور نکن
تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن
خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید، پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

درسته واست راهنمایی ندارم اما درکت می کنم همه ما روزایی رو تجربه کردیم که نتونستیم با ناراحتی از دست دادن چیزی کنار بیایم و احساسمون غلبه کرده، صبر نداشتیم و نخواستیم کار خدا رو قبول کنیم!بانوی مهر اسمت واقعا برازندته بانویی با قلبی سرشار از مهر و عاطفه، اما این قلب مهربون نیاز به آرامش داره خودتو دوست داشته باش، راستی اگه خواستی نقاشی رو شروع کنی می تونم کمکت کنما حتماادامه بده کارات خیلی خوب بودن!

علاقه مندی ها (Bookmarks)