hamdan عزیز سلام
هرچند که این پست یکی دیگه است ولی لازم دانستم که نکته ای رو به شما متذکر بشم.
عزیز دلم حس میکنم شما الان داغی و چشمات تقریبا بسته شده.متاسفانه اینقدر دیدم از این دست افرادی که اول زندگیشون چشمشونو رو گذشته طرفشون میبندن و بعد که میرن زیر یک سقف,تازه چشاشون باز میشه.این افکار مث خوره بلای جان میشه.مشکلت اینه که فکر میکنی افکارت مطلقه و همش درست !! درصد زیادی از این جامعه به بکارت همسر(چه زن و چه مرد)اهمیت میدن و براشون مهمه.اینکه الان تو جامعه فعلی ما پسری که چندتا دوست دختر نداشته باشه و با هرکدوم یه سری روابط کم و زیاد برقرار نکرده باشه واقعا خیلی خیلی کم وجود داره
اما من با اینکه اینجوری بودم و مثل شما همیشه توی ذهنم دختری رو برای ازدواج میدیدم که قبلا با هیچ پسری حتا لبخند هم نزده باشه
با همچین دختری آشنا شدم و اونقدر بهم محبت کرد و از کارای گذشتش توبه کرد که من الان میخام باهاش ازدواج کنم
لاله خانوم,اتفاقیه که افتاده و متاسفانه شما به علت خامی و تقریبا درونگرایی خودت و خانواده ات مسیر اشتباهی رو برای شروع رابطه انتخاب کردی.موارد زیادی از این تجربه تلخ شما رو روزانه در جامعه میتوان دید.
این مشکل متاسفانه اینقدر برای شما بزرگ شده که بدترین راه را به عنوان اولین راه در نظر گرفته اید.چندتا تصمیم دارم که ازتون می خوام کمکم کنید و راهنمایی کنید ببینم درست تصمیم گرفتم یا نه
1. ازدواج رو کنار میذارم (بخاطر دلایل گفته شده) چون خودمم دوست ندارم شوهرم قبل من با کسی بوده باشه...اصلا دوست نداشتم...پس اونم حق داره منو انتخاب نکنه و تحمل نکنه
2. اگرم تصمیمم عوض بشه بهش میگم قبلا کسی بوده که خییلییییی دوستش داشتم که عذاب وجدانم کم شه هرچند میدونم پشیمون خواهد شد...اما حقشه بدونه
راه حل:
همانطور که ای تک عزیز هم گفت
1)سعی کن اصلا دیگه به اون آقا و اتفاق افتاده فکر نکنی و به هیچ وجه ارتباطی از جانب شما برقرار نشه
2)رابطه جدیدی رو فعلا شروع نکن
اگر هم رابطه جدیدی رو شروع کردی با توکل به خدا و درس گرفتن از تجربه قبلی, حتما حتما به صورت رسمی و در چهارچوب عرف و خانواده ها باشه و اینکه لازم نیست همه جزییات رابطه قبلی رو به طرف بگین ولی حتما ایشون رو درجریان بزارین که فردا سو تفاهمی به وجود نیاد(این که ایشون در جریان روز به روز رابطه قبلی باشن اصلا لازم نیست)
3)با امید و توکل به خدا مشکلتون حل خواهد شد
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)