به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 اسفند 95 [ 04:23]
    سطح
    29
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    55

تشکرشده 86 در 28 پست

Array
    خانوم
    من از شما سه سوال ساده پرسیدم. چرا به سوالاتم جواب ندادید؟ اون سوالات به نظر شاید ساده بودن، ولی جوابی که بهشون میدی مطمینا در شناخت خودت و مشکلت خیلی بهت کمک میکنه.
    امیدوارم هر چه زودتر این تاپیک قفل بشه. به دلیل اینکه از مسیر اصلی خودش خارج شده و حالت چت گونه پیدا کرده. و نه تنها در راستای کمک به شما نیست بلکه آسیب بیشتری به شما میزنه. چون به شدت درصدد تقویت حالت دفاعی و پرخاشگری خودتون هستید. فقط میاید یه متن بلند بالا و خسته کننده میزارید و تمام تلاشتون برای اثبات نظریه خودتون هست.
    کابر گرامی، هیچ کدوم از دوستان خوبم با شما مشکلی ندارن و اگر میان و حرفی میزنن صرفا برای کمک به شماست. وگرنه در نهایت شما میمونید و حوضتون.
    پس لطفا دست از این کل کل بچگانه بردارید. هیج کدوم از ما نمیخوایم که مشکل شما پیچیده تر بشه ولی شما هی گره رو گره میزنی و مدام میای یه پست تهاجمی رو پست قبلی میزاری.
    از فرصتی که در اختیارت هست نهایت استفاده رو ببر. از نظرات مفید دوستان استفاده کن. اگر چیزی بهت میگن که خلاف میلته، با سعه صدر بپذیر و گوش بده و ازشون بخواه راهنماییت کن تا مشکلت رو حل کنی. وگرنه تشدید میشه و تثبیت.
    چرا فکر میکنی اگه مثلا بهت بگن عزت نفست پایینه، ایراد داره. یا وقتی میگن پرخاشگری میکنی، چه ایرادی داری. همه دوستان که یک مشکل رو به صورت مشترک ندارن. یکی اشتباه میگه، بقیه هم اشتباه میگن؟ خودت نگاه کن، ببین چندتا از دوستان دارن یک حرف واحد رو تکرار میکنن. این یعنی حتما یه چیزی هست که خودت نمیدونی و نمیبینی و بقیه میبینن.
    به جای کل کل و اصراری که در بی جواب نذاشتن دوستان داری، روی خودت تمرکز کن و سعی کن بفهمی مشکل کجاست. وقتی کسی بهت انتقاد میکنه، در قبالش ازش انتفاد نکن، نقاط منفی خودش رو بهش یادآور نشو و از خودت نرون افراد رو. شاید یک نفر کاری رو انجام نده، ولی به تو توصیه کنه که انجامش بدی چون کار خوبیه. تو در جوابش سریع برجکش رو نزن که چرا اینطوری گفتی وقتی خودت عمل نمیکنی. تو ببین اگه کار خوبیه، انجامش بده.
    شمیم بهار راهنماییت کرده، حتی اگه خودش کار اشتباهی انجام داده، تو نباید به خاطر اون کار بهش کنایه بزنی. تو ببین چه راهکاری بهت داده.
    یا وقتی شیدا بهت میگه با چادر یا بی چادر واسه خدا فرقی نداره، تو از حرفش یه قصه جدید نساز. و خیلی از دوستان دیگه.
    الان تو تحصیلکرده ای و خودت از محاسنت زیاد میگی. همه حرفات قبول. اما شمشیرت رو زمین بزار تا باورمون بشه.
    رها کن این تاپیک رو. دیگه تاپیک نزن. فقط خودت رو توی یه معضل جدید فرو میبری. صبور باش. هی تند و تند تاپیک نزن. حداقل از یه تاپیکت نتیجه بگیر. تاپیکهای پی در پی فقط حالت آشفتگی تو رو تشدید میکنه. مخصوصا که الان خودت نمیدونی دنبال چی هستی. فقط میدونی یه چیزیت هست ولی دقیقا نمیدونی چی، و چطور میخوای بهش رسیدگی کنی.
    همه اینا رو گفتم که متوجه بشی افرادی که به تاپیکت سر میزنن میخوان که بهت کمک کنن و کسی خوشحال نمیشه از این وضعیت. پس محترمانه تر برخورد کن. چون رفتار احترام آمیز تو این تنش رو از بین میبره و باعث میشه تاپیکت در مسیر خودش جلو بره و تو به نتیجه برسی. البته در تمامی موارد زندگیت این راه رو انتخاب کن.
    جواب دادن دوستان باعث جلو رفتن تاپیک میشه. پس بهشون احترام بزار.
    با اینکه عضو کوچکی از این خانواده بزرگ هستم و عزیزان تجربشون از من خیلی بیشتره، ازشون خواهش میکنم که تا جای ممکن پستهایی که حالت جوابیه داره و باعث تشنج جو میشه رو قرار ندن. شاید وقتی خانوم جوابی نگیرن آرومتر بشن و فرصت کنن که کمی تامل کنن. و یا حداقل آشفتگیشون بیشتر نمیشه.
    الان ایشون مثل آتیش زیر خاکستره که با هر پستی که در جهت تاییدش نباشه، دوباره گر میگیره. پس بیاید حداقل خودمون راه کج شدن مسیر رو مسدود کنیم، شاید این کمکمون موثرتر و کارآمدتر از پاسخهامون باشه. گاهی رفتار دزست همون چیزیه که فکر میکنیم نادرسته. البته در موارد کاملا نادری.
    قصد بی احترامی به عزیزان و پیشکسوتان و صاحب تاپیک رو نداشتم.
    آرزومتد موفقیت همه دوستان هستم.

- - - Updated - - -

در پایان خاطر نشان کنم که:هرگاه احساس کردید برای تغییر آماده اید، دوستان
    **همدردی** یاریتان خواهند کرد، ان شاء الله
    من و تو، آبروی مونده-ی باغیم و بارآور

من و تو، باغ آفت دیده-ایم اما بهارآور

چنان از ناامیدی-های هم امید میسازیم

که از یک شمع باورمرده صد خورشید میسازیم
    ویرایش توسط Blue friend : جمعه 15 خرداد 94 در ساعت 02:33

2. 4 کاربر از پست مفید Blue friend تشکرکرده اند .

tanhaeii (جمعه 15 خرداد 94), zzzz (جمعه 15 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94), شیدا. (جمعه 15 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)