متاسفم واست شیدا
توکه میگی من بیمار روانیم که اون حرفارو زدم هرچیم زده باشم بخاطر اون شکست عشقیه داغون شدم شاید دست خودم نیس من ب عنوان ی بیمار اومدم اینجامشاوره بگیرم توکه سالمی توکه روانی نیستی چرا این توهینارو میکنی؟ من دیگه اینجا کار ندارم
فقط بدون میتونستی مثل اعجاز عشق باغبان اقا علیرضا یکم درس صحبت کنید پس چرا اونا ناراحت نشدن از حرفام؟چرا پس تو لاک دفاعی نرفتن؟ چون میدونستن این رفتارا منو عصبی کرده فقط میخواستن منو اروم کنن حالا هرطوریم که شده خیلی جالبه خانم اسمان ابی شما به طرز نوشتهای منکه گفتم سکس میگیدبیحیا و وقار نداریو بعدکه من میگم فلان دوستم مثلا سکس داشته میگید تهمت نزن تو ب اون چکار داری تو ازکجا میدونی اون چجوریه
حالا شماهم همینید ازکجامیدونید من بیحیام؟
قرن21یم بجای کلمه سکس چیربگم؟ سکس به معنای جنس هست تو امارم sexمینویسن توspss شماها فکرتون منحرفه وگرنه برای همه عادیه هم برای روان شناسا پژوهشگرا پزشکا
منکه از کلمه سکس استفاده کردم بیحیام بعد خانم اسمان ابی که تایپیک باز میکنه بادوس پسرم چه رفتاری داشته باشم باوقاره!راستش خیلی زرنگی تایپیک بازکردی کشوندیش خونت واس خواستگاری خخخخخخ
منم بایدباز میکردم .
میدونید نوشتهاتون یجوری اعتمادبنفسمو خراب کرد حالموبد کرد دوباره برگشتم ب قبل من رو خودم کار کرده بودم دوباره برگشتم ب حرفای سامان که بهم میگفت توهیچی نیستی شماهاهم حرفای اونوزدید
من جمع نبستم گفتم بعضی از دخترا که خیلی عزت نفس دارن قبلا رابطه داشتن شماها چرا ب خودتون میگیرید؟
درمورد اون اقاهم قبلاگفتم ناپاک بود عوضی بود توتایپیکای قبلم نوشتم
من اشتباه کردم عاشقش شدم نبایدمیشدم چون باراولم بود احساسی شدم اون به عنوان خواستگار اومد جلو من وابستش شدم اما دلیا نمیشدمن واس ازدواج انتخابش کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)