از همتون ممنونم از خانوم شیدا.خانومه ریحانه و بدنبال خوشبختی.دقیقا فرموده هاتون درستن.در جواب ریحانه خانوم اینکه غیر از اون مورد دیگه چه مواردی پیش اومده.چندین مورد بوده یکیش مثلا قبلاپیراهن با شلوار میپوشید بین مهموناشون لباسای تنگ و بدن نما پیرهنش طوری بود ک مثل پسرها کمر به پایین شلوارش و ..معلوم بودتنگ تنگ.بعد چند روز بهش گفتم ک اون لباسهای کوتاهتو لطفا پیش خونواده خودمون بپوش پیش مهمونا نپوش .اقا این و کرد یه دعوا ک تو به من گیر میدی و فلان...یعنی تو خونه خودشون نگفتم ک بگه همونجا گفتی بیرون ک بودیم بهش گفتم.ولی 1هفته قیافه و دعوا را انداخت به مامانش گفت به خواهراش گفت.بعد مامانش اومد بهم گفت اون لباسارو از اول داشت .کمد لباساش پره تز اونجور لباسها.بعد به همسرم گفت ک اونارو اتیش میزنیم تا راحت شه.خلاصه بگم وقتی مثلا میگم خانوم این عکستو از تانگو بردار انگار زبونم لال فحشش میدم.یا از لاین عکس بیحجابتو بردار میگه ک پسوردشو گم کردم نمیشه.میگم بده خودم پاک کنم میگه بعدا یه کاریش میکنم.اوایل گوشیشو از من قایم میکرد رمز داده بود.منم والا گفتم بهش ک گوشی خواخرمو دس نمیزنم گوشیه هیچکسو دس نمیزنم ولی ایشون یه کاری کردن ک حساس شدم ببینم چی هس تو گوشیش ک اونجوری محافظت میکنه.درباره حوله حمام بگم ک حوله استخری بود دورش پیچیده بود از اونای نبود ک به تن میکنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)