دوستان گرامی سلامی دوباره
جناب آونگ خیلی ممنونم ببخشید من الان دوباره تاپیکم رو مرور کردم و الان متوجه شدم که شما آقا هستین. عذر خواهی میکنم
برادر عزیزم من هنوز منتظرم و از صبح در مورد راه نفوذ در دل همسرم دارم فکر میکنم ضمن اینکه همسرم زیاد از محل کارش تعریف نمیکنه اما من فکر میکنم وقت آزاد زیاد داره.
آسمان آبی عزیزم وقتی آسمتون رو با خودم تکرار میکنم حس خوبی بهم دست میدم امید دارم آسمان زندگیتون همیشه آبی آبی باشه
شما درست میگین اما توی اون لحظه انگار سر امتحانه و که آدم داره درساشو پس میده واقعن هیچی به ذهنم نمیرسد ولی با اینحال سعی میکنم
در ضمن امروز که پنجشنبه بود همسرم از همیشه زودتر رفت سر کار دلم میخواست یه امروز با هم صبحانه بخوریم بهش گفتم ولی گفت دیگه داری خیلی لوس میشی
منم از صبح تا الان مشغول کار خونه و خرید کادو روز مادر و آوردن و بردن پسرم به کلاسم
در ضمن صبخ از همسرم خواستم برام پول بریزه با خنده گفت دیشب اس ام اس بانکو تو گوشیت دیدم خودت پول داری من امروز ظرفیتم پر شده و نمیتونم پول انتقال بدم
پول مهم نیس من یک قرون واسه خودم پس انداز ندارم مهم آینه که خودش ناراحت میشه آگه دست به گوشی بزنم که نمیزنم اما اس های منو چک میگنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)