آقای گل محترم
خانومایی که بهت نصیحت می کنند که ازدواج کنید می دونند که برای یک مرد عملا در ازدواج هیچ حقی تعریف نشده! شما سنتون وتجربتون کمه.
کسی اینجا به فکر شما نیست. همدرد شما نیست به اصطلاح! اینجا یک موسسه حمایت از حقوق خانومهاست. حقوق خانومها! تاپیکها رو بخونید تا باورتون بشه لحظه ای که پستی در جواب شما تایپ می شده کسی به این فکر نمی کرده که جلوی ضربه خوردنت رو بگیره.
تو فقط برای اینکه بدونی یک خانوم واقعا چی می خواد باید دهها ارتباط داشته باشی. دوست دختر داری . آدم که نکشتی. از این تصورات ابلهانه خارج شو که دختره ضربه می خوره! دختر خانومها از من و شما وارد ترن عزیز دل من. اونا اگر یک خواستگار بهتر پیدا کنند جواب sms تو رو هم نمی دن.
باهاشون باش . حتی اگر برای شناخت باشه.
ببین ازدواج برای پایین تفسیر شده:"یک زن احتیاج به دوست-خونواده-آزادی-محبت-عشق- طلا و جواهر-لباس-مرد جنتلمن و یک سنگ صبور آروم داره. یک مرد به چی احتیاج داره .اصلا یک مردغلط کرده که به چیزی احتیاج داشته باشه. همین که زن گرفته کافیه."
من دیگه دارم از این نوع نگرش خانومها بالا میارم.بعد هم می گن چرا مردها هوسباز شدن. چرا آقایون تعهد ندارن. 10% تعهد آقایون رو شما داشته باشید کافیه.