نقل قول نوشته اصلی توسط love less نمایش پست ها
سلام دوست عزیز،

تا اونجایی که متوجه شدم، بخش اعظمی از مشکلتون ، کارتونه و درامدتون.

1- از تاپیکم استفاده کنید و زبانتون رو دیوانه وار تقویت کنید.
2- فرمودید که هر چقدر تلاش می کنید ، شغل مناسب پیدا نمیشه. سوالی دارم ازتون. تلاش میکنید یعنی چیکار میکنید؟
اگه منظورتون گشتن اینور و اونوره که خب احتمال موفقیتش کمه.
اما :
بنده دقیقا حوزه فعالیت شما رو نمیدونم، اما سعی کنید به علایقتون و بازار کار نگاه کنید، انتخاب کنید و فقط تو همون حوزه ها، بصورت تخصصی تمرین و فعالیت کنید.
بعد از یک سال ، با کمک منابع انگلیسی ، سطح خیلی خوبی نسبت به شرکت های ایرانی پیدا میکنید و با داشتن نمونه کار های مناسب ، شانس موفقیتتون بسیار بالا میره.
برای مثال : شبکه ، دیزاین صفحات سمت کاربر ، سمت سرور ، اندروید ، گرافیک و انیمیشن ، امنیت ...
هر کدوم یه دنیاییه. شما یکیشو بگیر. هر کدومشو. با منابع معتبر انگلیسی ، یه ساله ردیف میشی ایشاا...

در مورد اون خانم یا هر خانم دیگه ای،
ببینید استقلال مالی ، به هر صورت مینیممش مهمه. بهتر می بود که تا قبل از امادگیه مالی ، پا پیش نمیگذاشتید.
شما که اخرای تحصیلته ،سربازی هم که ماشاا... به سلامتی رفتی،
یه سال بشین زبان بخون ، یه تخصص نرم افزاری هم کنارش تمرین کن ، خدا بشو، کار مناسب واسه رزومه مناسب پیدا میشه، به عبارتی منتظرن اما کو کسی که ارضا کنه؟
کارت و درامدت که ردیف شد،
بعدش هم هر جا خواستی با فراغ بال میتونی اقدام کنی که به اگر و اما هم نکشه.
درسته خونه داری اما کار و درامد ، این که دستت تو جیب خودت باشه مهمه. من اگه جات بودم ، تاتکلیف کار و درامدم مشخص نبود دور دختر رو خط میکشیدم.

در مورد بحث اون دختر خانم ،
یا بگو شرایطشو نداری و بیخیال شو (که اصلا از اولم نباید اقدام میکردی)
یا اگه خیلی میخایش، ایشون باید شرایط شما روقبول کنه و یک دو سه سالی با شما همراهی کنه تا به شرایط نرمال برسی.
اول ببین خودت چی میخای، بعد ببین اون چی میخاد.

امیدوارم مفید بوده باشه.
موفق باشی رفیق.
ممنون از راهنماییتون اون کارایی که شما میگی رو الان دارم انجام میدم و همون درآمد رو از این کارا دارم بدست میارم.در واقع صفر نیستم ..من یه کم ایده آل فکر کردم با خودم گفتم با کمک خانواده میریم توی دوران نامزدی و عقد و عروسی رو تا بهتر شدن وضعمون عقب میندازیم ولی خانواده همکاری نمیکنن. با این امید به دختر خانم گفتم و حالا نمیدونم چکار کنم . بر فرض اینکه بخوام یه سال بشینم به قول شما زبان تمرین کنم که البته تافل رو قبلا گرفتم !!!!!! اگر بخوام بهش بگم اشتباه کردم ازتون خواستم بیام خواستگاری خودم و شخصیتم نابود میشه دیگه بعدا هم اگر خیلی هم وضعم خوب بشه منو دیگه نمیپذیره .اگر اولش بهش نمیگفتم مهم نبود ولی الان پاس آبرو و شخصیت خودم در میانه که نمیخوام جلوی کسی که میخوامش از بین بره .خدایا نمیدونم چکار کنم....