سلام عزيزم،خيلی متاسف شدم وقتی سرگذشت شما رو خوندم،عزيزه دلم به نظرت شرايط شما بدتر از من هست؟من با دارو ندار شوهرم زندگی کردم با توهين های خودشو خانوادش هم به خودش هم به خانوادش يک بار هم بی احترامی نکردم اما اون ها در مقابل قهر من بابت رفتار ناشايست پسرشون يک قدم حتی کوچيک هم جلو نذاشتند،من کاملا شرايط شما رو درک ميکنم و همين جا اعلام ميکنم از اينکه مهريه ام رو اجرا گذاشتم کاملا راضی هستم چون همين کار باعث شد حساب کار دستشون بياد،پدر من به معنای واقعی تو اين مدت پشتم بود نذاشت آب تو دلم تکون بخوره،نه ماه تمام کم نيست در مقابل بی مسئوليتی همسرم تحمل کردم نه بهش زنگ زدم نه دنبالش رفتم نه کسی رو واسطه قرار دادم چون اول و آخر اون تصميم گيرنده بود ولا غير،اوايل خيلى بهم سخت گذشت اما کم کم از سرم و دلم رفت بيرون پيش خودم گفتم من مجردم ،سر کار ميرفتم و تا ميتونستم شاد زندگى ميکردم،بهتر از قبل لباس ميپوشيدم،ادکلن های گرون ميزدم و با دوستام خوش ميگذروندم،من به اين نتيجه رسيدم که زندگی من نبايد کاملا وابسته به وجود همسرم باشهت توی دادگاه آخر چنان محکم ايستادم و از حقم با احترام دفاع کردم که خود همسرم هم تعجب کرده بود اون جا بهش فهموندم که بودو نبود تو برام مهم نيستمن بدون تو هم زندگيم به بهترين نحو ميگذردمن شايسته بهترين برخور هم از جانب خودت وهم از جانب خانوادت هستم،اين طوری شد که الان هم خودش هم خانوادش باشرمندگی تمام اومدند دنبالم.الانم همسرم صد درجه با قبل متفاوت شده و دقيقا عين پروانه دورم ميچرخه و تمام خواسته هامو عملی کرد،حال ميرسيم به نتيجه گيری شما يک ماه تا دوماه به همسرت زمان بده به هيچ عنوان ه باهاسم تماس بگير نه کسی رو واسطه قرار بده،در اين صورت دو حالت به وجود مياد ،اول اينکه خودش تماس ميگيره و اظهار پشيمانی ميکنه که شما و مهم تر از شما خانوادت با گذاشتن شرايطی راه رو براش باز ميکنيد،و راه دوم که با شما تماسی گرفته نميشه اينجاست که شما بايد مسئوليت های شوهرتونو بهش ياداوری کنيد خيلی محترمانه مهريتونو اجرا ميذاريد که کمی بهشون فشار بياد تو اين مدت شده حتی يک سال هم باهاش تماس نگيريد از همسايه و فاميل هم نترسيد که الان چی پشت سر شما ميگند من تو مدت نه ماه هم فاميل خودم فهميدند هم فاميل همسرم امازندگی من بود و خودم تصميم گيرنده!تو با اين کار دو راهو جلوی پای همسرت قرار ميدی که خودش برای زندگيش تصميم بگيره و زندگيشو مديريت کنه و هر چقدر شما بريد سمتش گيج تر ميشه،الان زندگی شما مثل شطرنجه بايد انقدر سنجيده کار کنی که کيش و مات بشن و به قول حضرت علی حق گرفتنی است نه دادنی،ازم خواستی راهکارهامو برات بگم بازم خودت سبک سنگين کنو درست تصميم بگير.اميدوارم هرچه زودتر مشکلاتتون حل بشه.
- - - Updated - - -
انار گل جونم حتما حتما حتما (برگشت از طلاق يا برگشت از جدايی ) رو سرچ کن و بخون خيلی خيلی به کارت مياد خانومی.
- - - Updated - - -
البته نوشته های سبکتکين هم خيلی خوبه کمکت ميکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)