سلام و سلام و درود

الحق که این قانون جذب کار میکنه. :) الکی.
یه مدتی بود میخاستم یه نظری بذارم. نه تاپیک مناسبی پیدا کردم. نه سطح دسترسی مون این اجازه رو میداد نه ارزش داشت یه تاپیک جدا نه ... کلا بساطی بود.

دوست عزیز،

بنده شخصا با بیشتر دلایلی که واسه منع روابط دوستی با جنس مخالف قبل از ازدواج در این تالار مطرح شد خیلی حال نمی کردم.
اما خودم یه دلیل محکمی واسه خودم داشتم که کافی بود.

ببینید این بحث دوستی از کجا اومده؟ از فرهنگ های بلاد کفر دیگه.
خب ما یه ویژگی ای که داریم اینه که هر چی وارد میکنیم اول فاتحش رو میخونیم بعد واردش میکنیم به مملکت. قبول کنید همینه.

در بلاد کفر، کسی که دوست میشه (از طریق مجازی یا حقیقی یا ...) ،
1- هدفش مشخصه و هر دو طرف به این هدف اشراف دارن.
2- پروسه شناختشون بسیار سادست و بسیار شبیه یه زندگی میشه. میرن میان میخورن میخرن یه کارای دیگه هم میکنن و کلا در خیلی ابعاد شخصیتی هم دیگه رو می بینن. یعنی طرف فیلم بازی نمیکنه. یعنی اصلا نیازی نداره که فیلم بازی کنه. چرا؟ یک این که خب ریخته واسش. دو این که معمولا سطح نگاهش بیشتر از این حرفاست و به بعدش هم فکر میکنه.
اما ماچی؟ در مراحل شناختمون ، همه بهترین کاراکتر خودشون رو به نمایش میگذارن. همه واسه اهداف والا اومدن جلو. هیچکس هیچ عیب و ایرادی نداره . خب چی؟

اره قبول دارم که اونا هم در حدو حدودی فیلم بازی میکنن اما قبول کنید که شکل فیلم بازی کردن اونا نسبت به ما ، صداقت محضه.

پس از اونجا که اینجا نمیتونی طرفتو خوب بشناسی ، خودتو اذیت نکن. به نفع خودته.

واسه اینه که شخصا دنبال دوستی (از هر نوعش) نمیرم. البته اینجا نمیرم. اونجا میرم :)

موفق و موید

اطلاعاتم از تحقیقات غیر میدانیم و دوستان و اشنایان اونوری بوده. زیاد سخت نگیر.