به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 21:40]
    سطح
    59
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    299

تشکرشده 738 در 270 پست

Array
    همه چیز بستگی به طرز فکر خودتون داره یکی هست میگه من همیشه دلم میخواسته باحجاب باشم اما همیشه اهمال کردمو وقتی چیزی میبینم که خوشکله ولی کاملا پوشیده نیست

نمیتونم مقاومت کنم این مدل ادمها اگر تو شرایطی قرار بگیرن که مجبور باشن بیشتر رعایت کنن معمولا خیلی راحت اینکارو میکنن

اما یه سری دیگه هستن که اعتقادی به حجاب ندارن یا اگرم دارن به یه حجاب کامل اصلا اعتقاد ندارن یعنی اینجوری بار اومدنو ازین قضیم خوشحالن اینا به هر دلیلی
    که بخوان حجابشونو تغییر بد ننمیتونن اگرم انجامش بدن ازش زجر میکشن

من از حرفاتون حس کردم شما جزو دسته اول نیستی

من خودم این قضیه جزو اولین اولویت هام بود یعنی اگه کسی از هر لحاظ بیست بود اما میخواست گیر بده به حجاب ثانیه ای روش فکر نمیکردم نه که فکر کنیدالان پوشش من

چطوریه که این قضیه چقدر واسم مهم بوده نه اتفاقا من خودم خیلی چیزاواسم مهمه و رعایت میکنم خیلی چیزام از نظرم مهم نیستو رعایتش نمیکنم میخواستم کسی باشه که به نظرم و

سلیقم احترام بذاره و مجبور نباشم مدام نگران این باشم مبادا که این لباس یا ارایش همسرمو ناراحت کنه خوب من فکر میکردم این قضیه 90% شخصیه و سهم همسر باید کمتر از ده درصد باشه بخاطر همین این مهمترین خط قرمزم بود کسی که ردش میکرد بلافاصله رد میشد پس ببینید فکر خودتون چطوریه

من خودم این قضیه رو با همسرم در میون گذاشتم که همسرم گفت اصلا این چیزا واسش مهم نیست حتی خیلی هم به حجاب انچنانی اعتقادی نداره با اینکه ازون ادمهای تقریبا معتقد هم هست البته خوشبختانه ازون دسته که اعتقاداتشون فقط ظاهری نیست و قلبیه

ایشون ازم خواستن اگر هرجا پدرشونو دیدم حجابم کامل باشه چون ایشون رواین قضیه حساسه

اما من بازم این قضیه رو هر چی فکر کردم دیدم نمیتونم قبول کنم .وباایشون در میان گذاشتم و حتی بخاطراین تفاوت دیدگاه وفرهنگ خونواده بهشون جواب منف یدادم اما باز ایشون گفتن هرطور راحتی اگه دوس نداری مجبور نیستی

حالا اینارو چراگفتم؟

ببینید من الان هروقت پدرشوهرمو میبینم حتی از همون اول خواست همسرموانجام دادم با اینکه دوس نداشتم ولی چون مجبور نبودم اینکارو تونستم بکنم اما اگه مجبور بودم قطعا اینکارو نمیکردم چرا؟چون قضیه حجاب نیست قضیه اون احترامیه که دلم میخواست همسرم برا فکرو خواستم قائل باشه

یا یه مثال دیگه بزنم من همه جور لباسی دارم از بلندو پوشیده تاکوتاهو بی حجاب اما خودم میدونم هر کدومش جاش کجاست دلم نمیخواد کسی دغدغش بشه سلیقه وطرز لباس پوشیدنه

من دلم میخواد ازاد باشم دلم میخواد اگه یه جایی دلم خواست مانتو کوتاه بپوشم بتونم اینکارو بکنم و این برام خیلی لذت بخشه دلم نمیخوادکسی برام حدو حدود تعیین کنه چون من خودم واسه خودم حدو حدود هایی دارم ولاز منمیدیدم کسی بخواد برام تعیین تکلیف بکنه همین الان اگه همسرم از لباسی خوشش نیادو به نظرش مناسب نباشه من هیچوقت نمیپوشمش هیچوقت

چون منم برا احساس اون احترام قائلم همون طور که اون هست اما دلم نمیخواد عوض بشم کلا

مثلا تو این سه ساله فقط یکبار همسرم بهم گفت من ازین مانتوت خوشم نمیاد وقتی پرسیدم چرا گفت یه ذره چسبانه وکوتاه رنگشم خیلی جلب توجه میکنه چون قرمز بود اون مانتو با اینکه نووخیلیم گرون بود و خودشم موقع خریدش حضور داشت امامن دیگه هیچوقت نپوشیدمش چون همسرمم خیلی جاها به خواست من احترام گذاشته بود ومن با کمال میل اینکارو کردم اما اگه مجبورم میکرد مطمئنم یا قبول نمیکردم یا اگه قبول میکردم همیشه حسرت میخوردم ولی همسرم فقط گفت خیلی خوشم نمیاد اما اگه دوسش داری بپوش این احترامی که تو حرفش بود واسم مهم بود نه اون مانتو یا هر لباس دیگه

اینم بگم تغییر کردن زیاد و از رو اجبار هیچوقت خوشایند نیست وهمیشم با حسرت همراهه

هربار که از همسرت چیزی بخوای و اون به خواسته تو اهمیت نده تو احساس حسرتو سرخوردگی بهت دست میده که پس چرا من اینهمه تغییر کردم پس اگه واقعا میدونی سختته هیچوقت قبولش نکن حتی اگر مجبور شدی یه موقعیت خوبو از دست بدی البته این نظر منه چون خودم ازین قضیه که همسرم ازین لحاظ همراهمه خیلی خوشحالم

این یه واقعیته که همینجوریش خرید وپیداکردن چیزای دلخواه سخت هست وایبحال اینکه یکیم بالا سر ادم باشه که بخواد نمره بده دیگه هیچی

برات ارزوی خوشبختی دارم
    ویرایش توسط sahar67 : چهارشنبه 06 اسفند 93 در ساعت 11:55

2. 5 کاربر از پست مفید sahar67 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 06 اسفند 93), نادیا-7777 (چهارشنبه 06 اسفند 93), هلیاجون (جمعه 07 اسفند 94), آی تک (شنبه 06 تیر 94), آنیتا123 (پنجشنبه 07 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)