به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 23:57]
    سطح
    93
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 792
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,895

تشکرشده 2,704 در 676 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام . خوشحالم که حالتون خوبه . تو تاپیک قبلتون یه پست براتون گذاشتم . در خصوص موفقیت کاری .

اما این تاپیک که شاید جای من نباشه ولی چند نکته ذکر کنم بد نیست . البته عذر میخوام هم از شما هم از بقیه

. اول خوب تحقیق کن و باروشهای مختلف و مواد پروتزی و سیلیکونی و خوشخیم و بدخیم بودن آن در بافت شما . اثرات و تبعات آن در سالهای بالاتر را برسی کن .

عذر میخوام اونچه که من شنیدم در کنار اینگونه عمل ها یه تابلو دست زدن ممنوع هم نصب میکنن .. بقیه تابلو ها و دیگر موارد بماند. بیشتر جنبه دکور دارد .

پس اول اینکه کلیه منافع و معایب این عمل در بیرون و درون برسی کن.

دوم اینکه نمیگم عمل نکن . چرا عمل خوبه اعتماد به نفستو بالا میبره . تو روحیت تاثیر کاملا مثبتی خواهد گذاشت .

ولی پو حقیقت اینکه این نیز بگذرد و شاید باز هم تو آقا و خانم خودت باشی مثل بقیه . اونوقت اعتماد به نفس بیشتری از دست نخواهی داد . عمل کن ولی برا خودت .درسته یه جاهایی برات خوبه ولی باید به قسمت هم اعتقاد داشته باشی .

روش مینوش بد نبود میتونی در ضمن برسی این پرونده بکار بگیری و اثراتشو در خونه و بیرون از خونه ببینی بعد تصمیم به عمل اصلی بگیری . فکر کن عمل کردی دایم استفاده کن . برا شما چه فرقی میکنه چه از سیلیکون استفاده کنی یا اسفنج و جک دار . برای تو هر دو کاذبه مهم دید خونه و دوستان شماست .

متاسفم که گاهی اوقات نزدیک ترین آدمها به آدم باعث رنجش روحیه مون میشن و درک مناسبی از شرایط موجود ندارن . و نیازها و دغدغه های یه دختر درک نمیکنند . که در این شرایط بهتر توجه نکنی به تلخی ها . و با صبوری و تقوااا زندگی شیرینی برا خودت بسازی .
    مشکلات
    1. خب هزینه اش رو نمیشه کاری کرد دنبال جای ارزون هم نمیشه بود چون از دست آخر هزینه بالاتری به آدم تحمیل میکنه . بیمه تکمیلی از سوی پدرتون کمک کننده نیست .

2. پدرتون . اونچه که شما نوشتی من دو نظر دارم . یکی اینکه پدرتون با دارا بودن دو پسر و دو دختر و همسرگرامیشون و حقوق مناسب در حد مخارج زندگیش و راحتی همسر و فرزندانش توان پرداخت این هزینه براشون مقدر نیست .

دوم اینکه کلا طرز فکرشون اینکه کلا نباید به این چیزا خرج کرد و جزو لزومات نیست و همنطور که خودت گفتی دامادتون هم پولشو برا خواهرتون از دید پدرتون هدر داده . چه برسه به جراحی زیبایی که از اسمش پیداست . به چکار آید

3 . خجالت از برادر . حیف که خانم نیستم . دختر شما تو عمل زیبایی حد مناسب خودتو انتخاب کن نگران برادرات نباش .

پو فعلا چیزی نگو خودت موضوع برسی کن تا تصمیم نهایی . در این مدت خودتو جمع جور کن . کارتو جدی تر کن . برا خودتم شده تلاشتو بیشتر کن خوبه حالا یه هدف داری جراحی زیبایی به نوعی جراحی اعتماد به نفسه . پس باید کمی از خودت مایه بذاری .

پدرت کمکت خواهد کرد و در مسیر خوشبختی حامی دخترش خواهد بود تو به الگوی رفتاری بین مادر پدرت کار نداشته باش . مادرت رگ خواب پدرتو بلده البته به روش خودش .

پو اگه بی ادبی کردم عذر میخوام . ولی حرف دلموبهت میگم من به عنوان یه هم تالاری مخالفم . نظر شخصی من مهم نیستااا . من از پیامدهاش و ساختن و نساختنهاش و افزایش ضریب احتمال سرطان سینه در اینگونه عمل ها میترسم .

این مشکل اگه در همسرم و یا خواهرم میبود باز هم مخالفت میکردم . و اما حرف آخر بازم عذر میخوام نسبت به وزن و قد خودت سایز اندام خارجیتو بسنج اگه دو سایز هم کوچکتره بازم خوبه و در ازدواج و بارداری درست خواهد شد نگران نباشید

موفق باشی .
    ویرایش توسط parsa1400 : یکشنبه 21 دی 93 در ساعت 23:45

2. 4 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

asal2013 (یکشنبه 21 دی 93), maedeh120 (دوشنبه 22 دی 93), Pooh (دوشنبه 22 دی 93), رویای پر کشیدن (دوشنبه 22 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)