سلام . خوشحالم که حالتون خوبه . تو تاپیک قبلتون یه پست براتون گذاشتم . در خصوص موفقیت کاری .
اما این تاپیک که شاید جای من نباشه ولی چند نکته ذکر کنم بد نیست . البته عذر میخوام هم از شما هم از بقیه
. اول خوب تحقیق کن و باروشهای مختلف و مواد پروتزی و سیلیکونی و خوشخیم و بدخیم بودن آن در بافت شما . اثرات و تبعات آن در سالهای بالاتر را برسی کن .
عذر میخوام اونچه که من شنیدم در کنار اینگونه عمل ها یه تابلو دست زدن ممنوع هم نصب میکنن .. بقیه تابلو ها و دیگر موارد بماند. بیشتر جنبه دکور دارد .
پس اول اینکه کلیه منافع و معایب این عمل در بیرون و درون برسی کن.
دوم اینکه نمیگم عمل نکن . چرا عمل خوبه اعتماد به نفستو بالا میبره . تو روحیت تاثیر کاملا مثبتی خواهد گذاشت .
ولی پو حقیقت اینکه این نیز بگذرد و شاید باز هم تو آقا و خانم خودت باشی مثل بقیه . اونوقت اعتماد به نفس بیشتری از دست نخواهی داد . عمل کن ولی برا خودت .درسته یه جاهایی برات خوبه ولی باید به قسمت هم اعتقاد داشته باشی .
روش مینوش بد نبود میتونی در ضمن برسی این پرونده بکار بگیری و اثراتشو در خونه و بیرون از خونه ببینی بعد تصمیم به عمل اصلی بگیری . فکر کن عمل کردی دایم استفاده کن . برا شما چه فرقی میکنه چه از سیلیکون استفاده کنی یا اسفنج و جک دار . برای تو هر دو کاذبه مهم دید خونه و دوستان شماست .
متاسفم که گاهی اوقات نزدیک ترین آدمها به آدم باعث رنجش روحیه مون میشن و درک مناسبی از شرایط موجود ندارن . و نیازها و دغدغه های یه دختر درک نمیکنند . که در این شرایط بهتر توجه نکنی به تلخی ها . و با صبوری و تقوااا زندگی شیرینی برا خودت بسازی .
مشکلات
1. خب هزینه اش رو نمیشه کاری کرد دنبال جای ارزون هم نمیشه بود چون از دست آخر هزینه بالاتری به آدم تحمیل میکنه . بیمه تکمیلی از سوی پدرتون کمک کننده نیست .
2. پدرتون . اونچه که شما نوشتی من دو نظر دارم . یکی اینکه پدرتون با دارا بودن دو پسر و دو دختر و همسرگرامیشون و حقوق مناسب در حد مخارج زندگیش و راحتی همسر و فرزندانش توان پرداخت این هزینه براشون مقدر نیست .
دوم اینکه کلا طرز فکرشون اینکه کلا نباید به این چیزا خرج کرد و جزو لزومات نیست و همنطور که خودت گفتی دامادتون هم پولشو برا خواهرتون از دید پدرتون هدر داده . چه برسه به جراحی زیبایی که از اسمش پیداست . به چکار آید
3 . خجالت از برادر. حیف که خانم نیستم . دختر شما تو عمل زیبایی حد مناسب خودتو انتخاب کن نگران برادرات نباش .
پو فعلا چیزی نگو خودت موضوع برسی کن تا تصمیم نهایی . در این مدت خودتو جمع جور کن . کارتو جدی تر کن . برا خودتم شده تلاشتو بیشتر کن خوبه حالا یه هدف داری جراحی زیبایی به نوعی جراحی اعتماد به نفسه . پس باید کمی از خودت مایه بذاری .
پدرت کمکت خواهد کرد و در مسیر خوشبختی حامی دخترش خواهد بود تو به الگوی رفتاری بین مادر پدرت کار نداشته باش . مادرت رگ خواب پدرتو بلده البته به روش خودش .
پو اگه بی ادبی کردم عذر میخوام . ولی حرف دلموبهت میگم من به عنوان یه هم تالاری مخالفم . نظر شخصی من مهم نیستااا . من از پیامدهاش و ساختن و نساختنهاش و افزایش ضریب احتمال سرطان سینه در اینگونه عمل ها میترسم .
این مشکل اگه در همسرم و یا خواهرم میبود باز هم مخالفت میکردم . و اما حرف آخر بازم عذر میخوام نسبت به وزن و قد خودت سایز اندام خارجیتو بسنج اگه دو سایز هم کوچکتره بازم خوبه و در ازدواج و بارداری درست خواهد شد نگران نباشید
موفق باشی .![]()

. حیف که خانم نیستم . دختر شما تو عمل زیبایی حد مناسب خودتو انتخاب کن نگران برادرات نباش .

علاقه مندی ها (Bookmarks)