دوست عزيز شما وقتى فهميدين كه ايشون قبل از شما با چندين نفر رابطه جنسى داشته، وقتى خودش به زبون خودش اسم اون اشخاص رو گفته، و حتى به شما گفته كه باكره نيست، بايد همون ابتداى كار رابطه رو تموم مى كردين، نه اين كه با وعده ى با من باش هر وقت خواستى برو رابطه رو ادامه بدين، شما فكر نكردين وقتى با دخترى با اين شرايط رابطه جنسى برقرار مى كنيد طبعات اين كار گريبانگير شما ميشه؟ چرا بايد حرفشو همون ابتداى كار گوش مى كردين و تو رابطه مى موندين؟ چرا بايد به دفعات با اين شخص رابطه جنسى بدون تعهد مى داشتيد در صورتى كه ميدونستين قرار نيست باهاش ازدواج كنيد؟ ميدونين كه خدا جاى حق نشسته و اين ناراحتى شما هم از اشتباهات متعدد خودتون هست، شما به اصطلاح خواستى زرنگى كنى و تا زمان پيدا كردن شخص مورد نظرت با اين خانوم روابطتو داشته باشى، غافل از اين كه زرنگى شما كار دستتون داد، در ضمن خيلى اتفاقات ممكنه افتاده باشه كه اون بچه ناخواسته سقط شده باشه، پس تا وقتى از چيزى مطمين نيستين الكى به همسرتون برچسب نچسبونين، من با صحبتهاى دوستان مخالفم كه نوشتند اين خانوم فريبتون داده، من حس مى كنم شما خودت نفهميدى دارى چى كار مى كنى و با همين رفتارهات هم زندگى خودت و هم خانومت رو درب و داغون كردى، الانم به جاى اين حرفها كه ازش متنفرم و ... بايد حضورا به مشاور مراجعه كنيد كه اگه قراره اين زندگى دوام داشته باشه مشكلاتتونو حل كنين

علاقه مندی ها (Bookmarks)