به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 369

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 مهر 04 [ 18:40]
    سطح
    69
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 354
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 337 در 127 پست

Array
    امروز داشتم یه موضوعی را می خواندم توی اینترنت که متوجه شدم این جمله به صورت های مختلف تکرار می شود :
    آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است.
    دوستان متاسفانه این جمله شده است آلت دست یک عده آدم از خودراضی و مغرور که هتاکی و زیرسوال شرافت و آبروی مردم را پیشه خود کرده اند.

دوستان نکند فریب این جمله را بخورید. اگر کسی این حرف را به شما زد و خواست شما را تحت فشار بگذارد بگویید :

اولا فقط خداوند متعال است که می تواند به حساب بندگانش رسیدگی کند و لاغیر. برفرض که آدم هایی باشند که حق رسیدگی به حساب مردم را دارند. اینها هم در قانون این کشور کاملا مشخص هستند : قاضی ، بازپرس ، شهرداری ، اداره مالیات ، و..... . تازه اینها هم قواعدی برای اینکارشان دارند و قوانین سفت و سختی وجود دارد که عزت و آبروی مردم جریحه دار نشود. از جمله اینکه تا کسی جرمی مرتکب نشده است هیچ قاضی ای به حسابش نمی رسد. حتی پلیسها هم بدون وجود مدارک و شواهد محکم که در قانون آمده است حق ندارند به کسی اتهامی وارد کنند ، گوش می کنی حتی اتهام .
    سوم : این را بدان که وقتی ادعایی مطرح می کنی و اتهامی را هر چند تلویحا به کسی متوجه می کنی این کارت در دین اسلام و در قانون ایران جرم است. خیلی وقت ها طرف می تواند شکایت کند و اگر نتوانی اتهامی را که به طرفت زده ای با شرایط قانونی ثابت کنی ، مجازات می شوی. مثلا در قانون نوشته شده اگر پدر به فرزندش بگوید تو فرزند من نیستی به خاطر این ادعایش حد شرعی بر او جاری شده و شلاق می خورد. مگر اینکه مثلا آزمایش ژنتیک خلافش را ثابت کند.

چهارم : من حسابم پاک است و پیش خدای خودم روسفید هستم. اما همان خدایی که به من این لطف را کرده است ، به من دستور داده است انسانی باشم با غیرت و عزت نفسم را حفظ کنم و اجازه ندهم احدالناسی به خودش جرات بدهد و به حریم من تجاوز کند . خدا از من خواسته با تمام توانم از عزت نفسم و شرافتم و گوهر وجودم محافظت کنم و نگذارم کسی به خودش اجازه دهد از حدودش فراتر برود و به من زور بگوید یا حرف ناروایی بزند. من به کسی اجازه نمی دهم از من حساب بکشد مگر خدا یا کسی که قانونا اختیار دارد.

حرف آخر : آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است یعنی اینکه : جوری زندگی کن که اگر یک روز کارهایت عیان شد ترسی نداشته باشی . گناهی مرتکب نشو و تخلفی انجام نده که باعث شود به اضطراب بیافتی یا آبرویت به خطر بیافتد.
    معنای این جمله این است. نه اینکه هر آدم مغرور و جاهل و نادانی حق دارد که به مردم اتهام بزند و از آنها حساب بکشد.کسی که خودش معلوم نیست چه کارها و گناهانی مرتکب شده است و اگر کارهایش برملا شود چه حالی پیدا می کند !!!!

دوستان اصلا در برابر چنین آدم های جاهل و از خود راضی ای کم نیاورید و جوابشان را تمام و کمال بدهید.
    به قول معروف آنها را ( ناک اوت ) کنید.

چند وقت بود این حرف ها توی گلویم مانده بود . خدا را شکر که راحت شدم.
    ویرایش توسط پرنیان یاسی : دوشنبه 08 دی 93 در ساعت 16:35

2. 2 کاربر از پست مفید پرنیان یاسی تشکرکرده اند .

.saber. (سه شنبه 09 دی 93), paiize (سه شنبه 09 دی 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)