هنوز وابسته یا گوشه ذهنوتون موندهکسی رو که همه احساسات شما و خود شما رو ی دفعه گذاشته و رفته خارج پی زندگیش ؟؟
رفتار های (یا بهتره سوتی بگم) ناعاقلانه زیادی کردین ...
اینکه گفت جلو چشم من همه پیام ها و عکس ها رو پاک کن و تو با گریه بش گفتی که بزار بعدا پاکش میکنم و ... مطمئنا این ذهنیت در خواستگار شما ایجاد شد (و منطبق با واقعیت) هنوز وابسته و دلبسته دوست پسر قبلیتون هستین و قلبا فراموش نکردین با اینکه در زبان میگین فراموشش کردین..
.
با توجه به شناختی که از خودم دارم بعنوان یک مرد در این مواقع گفتن حقایق نه با جزئیات کامل و ابراز پشیمانی قلبی و بیان احساس فعلی (علاقمندی و دوست داشتن) نسبت به من خیلی به یک مرد آرامش میده و باعث میشه که از بزرگترین خطا ها هم چشم پوشی کنه!! ولی در صورتیکه در آینده پاتون رو در این موارد کج بزارین باید مسئولیت عواقب شدید اون رو نیز به عهده بگیرن.
.
اشتباهات شما در این رابطه خیلی زیاد بوده و طبیعتا خواستگار شما نیز با توجه حساسیت های بوجود آمده تجسس های بی مورد زیادی کردن که شدیدا به بد بینیشون افزوده ... چون احتمال داشت اگر تجسس نمیکرد و شما هم به عهد خودتون وفادار بودین زندگی بدون دغدغه ای رو تجربه میکردین... و از این بابت خواستگار شما رو هم کمی مقصر میدونم که حق داشت از گذشته شما بصورت کلی خبر داشته باشه (شما هم به همه سوالاتش پاسخ میدادین و یا میگفتین که ترجیح میدم به این سوالتون جواب ندم چون یک مسئله شخصیه و .. ) ولی گذشته شما به ایشون ربطی نداشت، ربط فقط از زمان عقد به بعد هست.. اگر خواستگارتون شعور داشته باشه میفهمه که نمیشه گذشته رو تغییر داد و آدم جایزالخطا هست و خودش هم مطمئنا جاهایی کجروی کرده .. خلاصه بگم که گذشت در این مواقع حرف اول رو میزنه و عمل خداپسندانه ای هست.
.
بشینین باهاش حرف بزنین و هر چیزی رو که کنجکاو هست رو براش توضیح بدین و احساس قلبی فعلیت رو نسبت بهش هم بگو و حتما مراسم عقد رو برا حداقل شش ماه عقبتر بندازین ...
حالا اگه قانع شد با توضیحات شما در مدت این شش ماه نشون میده واقعا با این مسئله کنار اومده و شیوه برخوردش با شما چطور هست ؟؟ خب شما هم آدم هستین و حق دارین که یک زندگی رو با شادی کنار همسرت تجربه کنی نه اینکه از اول زندگی با بد بینی و شکاک بودن و سرکوفت خوردن و محدودیت زندگیتو شروع کنی که این مسائل در زندگی آینده برای شما شدیدا مشکل ساز خواهد بود .. این فرصت شش ماهه به شما کمک میکنه که سبک سنگین کنی ببینی واقعا میتونی باهاش زندگی کنی یا نه ...
واگر هم که نه شما رو به خیر و مارو به سلامت و از روابط فامیلی و خانوادگی و. رفت آمد و اینا اصلن نترس، شاد بصورت موقت تو روابط شما و خانوادتون تاثیر منفی بزاره ولی خیلی خیلی بهتر از یک عمر پشیمانی هست.
به درود

علاقه مندی ها (Bookmarks)