همانطور که یه خانوم از رفتار و نگاه های یک آقا میفهمه که منظورش چیه بر عکسش هم صادقه.طرز نگاه و حرکات یک خانوم هم برای آقایان مفهومی داره.متاسفانه وضعیت جامعه خیلی بد شده. لذت جویی و تنوع طلبی به شکل یک مسابقه در اومده که عقب ماندن از آنرا نشانه امل بودن میدانند.متاسفانه تعداد دختران و حتی بانوان متاهل که این کارهارو میکنن بسیار زیاد شده.برخی از آقایان که افتخارشون شده تعداد رابطه هاشون.یک چیزی که برای من سوال شده اینه که دخترها با وجود اینکه میبینن یه آقا به قول خود ما انسان سالمی نیست به شدت درگیر همین مرد میشن و حتی مستقیم پیشنهاد میدن و با اینکه میدونن اون مرد به هیچ وجه اهل ازدواج نیست و به دنبال سو استفاده هست باز هم بدنبالش میوفتن و حتی التماس میکنن.به نظر من خانم ها باید یه حدود و مرزهایی برای خودشون قایل باشن که در این روزگار انگشت شمارن این خانمها.یک مثال میزنم تو یه جمع خانمها و آقایون یک آقا از همون نوع که پیشتر گفتم جکی میگن که من با شنیدن اون جک هزار تا رنگ عوض میکنم ولی خانم های حاضر می خندند و انگار هیچ اتفاقی نیافتاده.واقعا نمیدونم با این وضعیت ما داریم به کجا میریم...
البته توهین نمیکنم خانمهای با وقار و متین هم هستند ولی تعدادشون در حال کم شدن و انقراضه.مخصوصا با این برنامه هایی که تو موبایل نصب میشه و ارتباط هارو ساده و مخفیانه کرده باید منتظر وضعیت بدتر از این هم بود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)