دوست عزیز
چند تا فرض در این خصوص هست
اول اینکه طرف مقابل یک آدم هوسبازه
دوم اینکه بخاطر ظاهرت مثلا سیبیل گذاشتن ناخود آگاه جلب توجه میکنی (براش عجیبه ، خنده داره ، ...)
سوم اینکه طرف مقابل دنبال توجه از جانب پسرهاست
چهارم اینکه هیچ خبری نیست و رفتارش عادیه
پنجم ... ششم ... هفتم ...
نه شما نه هیچ بشر دیگه ای نمیتونه بگه دقیقا تو ذهن این خانوم چی میگذره
اما مسئله مهم اینه که برای چی میخوای بدونی ؟
اگر از تو خوشش بیاد که خودت بهتر میدونی رابطه برقرار کردن با یک زن متاهل که دوتا حلقه تو دستشه بجز نگون بختی چیزی بهمراه نداره و آخر و عاقبت نداره و فقط خود آدم میمونه با عذاب وجدان و ظلم بزرگی که در حق دیگری کرذده
اگر هم کارهاش عادی باشه و ندانسته توجه تورو جلب کرده هم باز کاری از دست تو بر نمیاد و دانستن این مسائل کمکی به تو نمیکنه
من خودم در مدت تحصیل با دوتا استاد زن مواجه شدم که از این کارها میکردند ، طوری که اسمشون پیچیده بود
متاسفانه خیلی از زنهای متاهل دنبال پیدا کردن دوست پسر و جلب توجه پسر های کم سن تر از خودشون و امثال این کارها هستند و توی شهر های بزرگ این مسائل مد شده و زنی که اینطور نباشه رو امل و عقب افتاده میدونن
بازار خیانت و فحشا خیلی داغه و هر کس هر کاری بخواد میکنه ، متاهل و مجرد نداره و به سن و سال و باور و اعتقادات ربطی نداره به وفور زن و مرد خائن میشناسم
جامعه ای مثل جنگل شده و سرتا پاش آلوده است
این چیزا مهم نیست مهم اینه که تو وارد این باطلاق نشی و خودتو آلوده نکنی
طرف مقابل هر کاری کرد باهاش سنگین و محترمانه برخورد کن و نذار جلف بازی در بیاره
بهش بفهمون که محیط دانشگاه برای این کارها نیست
بعضی مواقع به افرادی که نمیزارن همسرشون بره سر کار یا تدریس کنه حق میدم چون خیلی از زنها نمیدونن توی این محیط ها چطور باید رفتار کرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)