سلام آقای love less پرسیدین کسی تا حالا شروع کرده. خواستم بگم آقا اجازه ما
من دو سه تا کتاب فارسی داشتم در مورد یه نرم افزار خاص. انداختمشون گوشه انبار PDF انگلیسی شو دانلود کردم. منتها با اینکه انگلیسی اون آسونه و تقریبا لغاتشو بلدم ولی بازم
نمیفهمم!!! اما دارم مطمئن میشم که ترجمه ی فارسی شو هم نمیفهمیدمو انگلیسیش خیلی بهتر و کامل تره.
کاش یه نرم افزاری مثل google translate بود که انگلیسی سخت رو به آسون بر میگردوند.مثل دیکشنری که ترجمه لغات رو میگه جمله ها رو با زبان ساده تر به زبان انگلیسی میگفت.
اونوقت من یکی که اصلا نمیرفتم سراغ ترجمه فارسی.
وقتی بین 10 تا لغت یه هویی یه لغت رو بلد نیستم کلا قاطی میکنم.
حجم کارهایی که گفتین زیاده. فک نکنم بشه 6 ماهه تموم کرد مگه اینکه از اون مدل کارایی باشه که وسط کار یه هویی آدم ذهنش باز بشه و بتونه بیشتر از گذشته کشش داشته باشه.
البته من رو حساب سطح هوشی خودم بگم صد سال!!! ولی اگه بخوام تلاش کنم ایشالا میشه.
راستی میشه روش پیشنهادی برای یادگیری گرامر بگین؟ یا نه اگه همون مراحلی که گفتین رو انجام بدم گرامرم درست میشه؟
من کلی خاطره خوش از به انگلیسی نوشتن دارم!!!
به یکی از اساتید دانشگاه برکلی یه ایمیل زدم بعد یه سوال درسی داشتم در مورد مقاله ای که داشتم مینوشتم. یه صفحه نوشتم فرستادم. جواب برام نوشت که اصلا متوجه نشده منظورم
چیه. بعد دیگه کلا از زندگی نا امید شدم
. حالا مقاله ای هم که به انگلیسی نوشتم استادم کلی بابت جمله بندی هام بهم خندید. حالا خودم ننوشته بودما از مقاله های مختلف و
جمله هاشونو برداشته بودم گذاشته بودم کنار هم به نظر خودم درست بود.بعد یه تلاش نافرجام دیگه هم که داشتم این بود که رفتم تو یه سایت مربوط به رشته ام عضو شدم و سعی
میکردم به انگلیسی سوال بپرسم و جواب بقیه بچه ها رم بدم. یکی خیلی ریلکس بهم ایمیل زد گفت شما ایرانی هستی؟ گفتم از کجا فهمیدی؟ گفت انگلیسی ایت خیلی ضایع اس!!!![]()
بعدش دیگه کلا نا امید بودم
تا اینکه شما این تایپیک رو زدین و شیدا کلی سایت بهم معرفی کرد کلی فیلم و نرم افزار دانلودیدم. ایشالا این سری بتونم حداقل یه ذره به خودم امیدوار بشم.

. بعد دیگه کلا از زندگی نا امید شدم
. حالا مقاله ای هم که به انگلیسی نوشتم استادم کلی بابت جمله بندی هام بهم خندید. حالا خودم ننوشته بودما از مقاله های مختلف و

علاقه مندی ها (Bookmarks)