به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 93 [ 22:08]
    سطح
    1
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    سلام.نجمه جون.منم یه دخترم و تمام موقعیتهایی که تو داری و تمام احساساتتو درک میکنم.منم یه خواستگاری داشتم که هنوز شرایط ازدواج رو نداشت و باهاش قطع ارتباط کامل کردم وبعد از اینکه ابها از اسیاب ریخت و وابستگیم به اون تقریبا از دلم پاک شد تازه عقلم سر جاش اومد و عیبهاشو فهمیدم .نجمه جون گزشت زمان تو این جور موقعیتهای دو دل بودن خیلی به ادم کمک می کنه و البته لطف و رحمت خدا دست ما رو که فقط دلمون به خدا تکیه داره می گیره.عزیزم ناراحت نباش فوق فوقش ده روز اول سخته دل کندن بعد یواش یواش وابستگیت کم کم میشه و می تونی از روی عقل و منطق روشن فکر کنی .ما همه بچه های تالار هم برای اسایش و خوشبختیت دعا می کنیم .خدایا همه دخترا و پسرا رو خودت دلشونو و عقلشونو هدایت کن تا تصمیم درست رو بگیرند. الهی امین.

- - - Updated - - -

سلام.نجمه جون.منم یه دخترم و تمام موقعیتهایی که تو داری و تمام احساساتتو درک میکنم.منم یه خواستگاری داشتم که هنوز شرایط ازدواج رو نداشت و باهاش قطع ارتباط کامل کردم وبعد از اینکه ابها از اسیاب ریخت و وابستگیم به اون تقریبا از دلم پاک شد تازه عقلم سر جاش اومد و عیبهاشو فهمیدم .نجمه جون گزشت زمان تو این جور موقعیتهای دو دل بودن خیلی به ادم کمک می کنه و البته لطف و رحمت خدا دست ما رو که فقط دلمون به خدا تکیه داره می گیره.عزیزم ناراحت نباش فوق فوقش ده روز اول سخته دل کندن بعد یواش یواش وابستگیت کم کم میشه و می تونی از روی عقل و منطق روشن فکر کنی .ما همه بچه های تالار هم برای اسایش و خوشبختیت دعا می کنیم .خدایا همه دخترا و پسرا رو خودت دلشونو و عقلشونو هدایت کن تا تصمیم درست رو بگیرند. الهی امین.

- - - Updated - - -

نجمه جونم یادت باشه از اخرین تماسی که با اون داشتی باید حدود ده روز بگزره تا وابستگی به اون از دلت کنده بشه اگه می خوای این دوره رو زودتر طی کنی و راحت راحت بشی دیگه با اونهیچ تماسی نداشته باش عزیزم.همه ما بچه های تالار این روزهایسخت رو گزرونده ایم و الان هم صحیح و سالم با تو داریم حرف میزنیم.البته بایدسعی کنیم به این زودی به کسی دل نبندیم و اونو شریک زندگی حساب نکنیم و بهش نزدیک و وابسته نشیم.عزیزم غصه نخور این دوران هم تموم میشه .

- - - Updated - - -

نجمه جون دکتر انوشه چقدر جمله قشنگی گفته اند که اویزونی گریزونه ,گریزونی اویزونه .اگه اویزون پسرا بشیم و اونا بفهمند که بهشون وابسته شده ایم از ما کنار میکشن و بر عکس هرچی ناز و ادا و ابا داشته باشیم دنبال ما می دوند .

2. کاربر روبرو از پست مفید فاطمه میری تشکرکرده است .

رزا (پنجشنبه 01 آبان 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)