سلام و درود به همه دوستان
مشهد جاتون خالی تمام شد چقدر زود و خوب گذشت بهترین قسمتش این بود آزاد آزاد آزاد بودم از دست خانومم 3روزی راحت بودمبرای اونایی که یادم بود ویژه و برای بقیه دوستان گل همدردی هم دعا کردم ایاشلله به همه آرزوها و خواسته هاشون برسن مخصوصا برای دخترهای مجرد تالار ایشالله ازدواج موفقی داشته باشن.خوب بریم سراغ خاطرات مشهد قبلش یکچیزی رو بگم من یه دقتی کردم توی خاطرات مجردی ما مردها به این نتیجه رسیدم اکثرا تخم مرغ آب پز و لوبیا توش نقش اساسی دارن
حداقل توی 70% خاطرات مردها هستش و برای همین قسمت اعظم خاطرات خنده دار رو نمیشه گفت خود سانسوری میشه
خوب بقیشم که چیز ینمیمونه تعریف کنم آهان فقط اینجاش میمونه جاتون خالی رفتیم موجهای ابی خیلی کیف داد مخصوصا سقوط ازاد 7متیری از اون بهترش تورنادو بود واقعا لذتبخش بود و البته یکم دلهره آور یکم شبیه تونل وحشت میشه تاریکه خیلی یکی از بچه ها رو اورده بودیم طفلی میترسید رفتش توی سقوط آزاد وقتی تموم شد خدایی مثل بید میلرزید طفلکیکلا جای همه دوستان خالی عالی بود حرم هم که خیلی خوب بود واقعا لذتبخشه انصافا هیچجا مثل مشهد به دل آدم نمیشینه.خانومم پیامک داده بود میگفتش مهدیه سادات عکستو میبینه پشت سر هم هی بوس میکنه
بانو آرام دل:شاید مدرک نداشته باشی مسافرت نرفته باشی و درامد ماهی دوتومان نداشته باشی ولی بجاش یه مادریباباتم یه انسانه مثل بقیه مثل خیلی از پدرهای دیگه مشکلات و درگیریهای فکری خاص خودشو داره یه موقعی خوبه یه موقعی کم میاره بیخیال بهش فکر نکن

برای اونایی که یادم بود ویژه و برای بقیه دوستان گل همدردی هم دعا کردم ایاشلله به همه آرزوها و خواسته هاشون برسن مخصوصا برای دخترهای مجرد تالار ایشالله ازدواج موفقی داشته باشن.خوب بریم سراغ خاطرات مشهد قبلش یکچیزی رو بگم من یه دقتی کردم توی خاطرات مجردی ما مردها به این نتیجه رسیدم اکثرا تخم مرغ آب پز و لوبیا توش نقش اساسی دارن

علاقه مندی ها (Bookmarks)