این موضوع تو خیلی از خانواده ها وجود داره ، ببینین یک نفر وقتی میره مسافرت هرچقدرم که پولدار باشه ولی نمیتونه واسه همه ی فامیلشون که سوغاتی بیاره، هم از نظر هزینه هم از نظر حملشون.
خصوصا اگه مسافرت خارج کشور باشه و قضیه گمرک هم میاد روی مشکلات دیگه این قضیه.
بنابراین شخصی که میره مسافرت ، برای خودش اولویت بندی میکنه ، برای افرادی که بهش نزدیک تر هستن سوغاتی میاره.
بقیه و دیگه فاکتور میگیره.
عمه خودم میلیادره، سالی چندین مرتبه مسافرت های خارج کشور میره، اما هردفعه که رفتن ، فقط برای پدرم سوغاتی میارن، کلا همه دیگه میدونن که وقتی عمه ام مسافرت میرن ، برای فقط خانواده خودشون سوغات و میارن.(از هر خانواده ای یک نفر و انتخاب میکنن که از همه بیشتر بهشون نزدیک تر هستن )
کسی هم ناراحت نمیشه چون میدونه که از روی غرض اینکارو نمیکنن! اولویتی انجام میدن.
بالاخره تصور کنین خانواده شوهرشون هم هستن دیگه!
اگه قرار باشه برای هر عضو خانواده خرید کنن که نمیشه.
اگه برای یک عروس میارن برای باقی عروس ها هم باید بخرن. اگه برای عروس ها میخرن باید برای داماد ها هم خریده بشه.
اگه برای بچه برادر میخرن ، باید برای بچه خواهر هم بخرن.
کلا همینجور حساب کنین خیلی زیاد میشه تازه این ماله یک خانواده است، خواهر شوهرتون اگه متاهل باشن باید هرچی برای خانواده خودشون میخرن باز برای خانواده شوهر هم خرید کنن.
خب یک نفر میره مسافرت که تفریح کنه نه اینکه همش تو بازار باشه.
تازه هزینه زیادی هم میبره.
اگه تصمیم بگیرن برای همه بگیرن باید از کیفیت سوغاتی کم کنن ، که ممکنه سوغاتی باشه که بصرفه نباشه ، مثلا خوبه یک سوغاتی براتون بیارن که یک نفر استفاده کنه یا نه دوتا بیارن که هیچکدوم خوشتون نیاد و اصلا ازش استفاده نکنین.!
بنظرم روی این مسله خیلی حساسیت بخرج میدین، احتمالا خواهرشون قصدی ندارن.
اما اگه میخواین یک جورایی این رسم برداشته بشه من یک پیشنهاد دارم، شما خودتون وقتی مسافرت میرین ، اگه بنظرتون اعضای خانواده زیاد نیستن برای هم خواهرشوهرتون بگیرین هم همسرشون! اگه هم تعداد زیاده و باید یکی بگیرین یکبار برای خواهر شوهرتون سوغاتی بگیرین ، دفعه دوم برای شوهرشون ! یا دفعه بعد اگه فرزندی دارن برای فرزندشون بگیرین ! میتونین درکنار سوغاتیتون هم یک سوغاتی خوراکی هم تهییه کنین ! اینجوری هم بصرفه تر براتون میشه هم شما هم برای یکی از اعضای خانواده هدیه ای گرفتین هم برای همه هم انگار یک سوغاتی کلی گرفته شده.
هردفعه چرخشی بگیرین! اینجوری اونها ممکنه از این ایده استقبال کنن! که هردفعه برای یکی از اعضای خانواده هدیه گرفته میشه.بعد دفعه بعدی که مسافرت رفتن برای شما سوغاتی بیارن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)