سلام
نمیشه گفت تصمیمت درسته یا غلط .بستگی به خودت داره و شخصیت خودت.منظورم اینه که نمیشه یک حکم کلی گذاشت که هرکسی که شوهرش وسواسیه همسرشون میتونن طلاق بگیرند آدما با هم متفاوت اند. خود شما بهتر از هرکسی میتوننید بسنجید که آیا مایل به ادامه هستید یا توانایی تغییر این فرد رو دارید یا اصلا دیگر نمیخوایید تو این فضا باشید.
در مورد شرایط مشابه که پرسیدید من 2برادر رو میشناسم از اقوام شوهرم هستند که متاسفانه تمام خانواده اقرار میکنن که چون مادرشون دچار افسردگی شدید و وسواس بوده این دو برادر به شدت وسواسی شدند وسواس نظافت و جابه جایی و وسواس ذهنی و بااینکه بسیار ثروت مند هستند همیشه 1 دست لباس دارند برای خودشون و دیگران هیچ خرجی نمیکنن و با کسی هم رفت و آمد ندارند.
یکیشون با خانمی عقد کرد و همه خیلی خوشحال شدند که شاید با این ازدواج از تنهایی بیاد بیرون و بهتر بشه ولی متاسفانه همسرش بعد از 3ماه ترکش کرد و دیگه پشت سرشو نگاه نکرد.تا اینجایی که من میدونم با بالا رفتن سنشون بدتر شدند و ساعت ها توی یک اتاق تاریک تنهایی میشینند.و اینجاست که آدم میمونه به این مادر چی بگه؟
امیدوارم هر تصمیمی که میگیرید عاشق تصمیمتون باشید تا بعدا با حس عذاب وجدان هم روبه رو نشید.
ببخشید اگر نتونستم کمکک بیشتری کنم قصدم تنها همدردی بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)