گلی جان،
اگر من بگم خرجی شامل تبلت و مانتو و مسافرت هم می شه، به نظرت پدر و مادرت قبول می کنند و مشکلت حل می شه؟
اگر همه اعضای تالار بگن چی؟
مطمئن باش که پدر و مادرها دوست دارند که بهترین را برای فرزندانشون فراهم کنند.
اما تشخیصشون در این بهترین، الزاما با ما یکی نیست. بر اساس عقاید و تفکرات خودشون در این زمینه تصمیم می گیرند.
گلی اکثر جوانها از این دست مشکلات با والدینشون دارند. هر کدوم یه جور.
فکر نکن تنها تو این مشکل را داری.
گلی سعی نکن مامان بابات را تغییر بدی. اونها را همونطور که هستند بپذیر و احترامشون بذار و دوست داشته باش.
خودت را باید تغییر بدی. باید یه راهی به اون چیزی که می خواهی پیدا کنی.
چرا می گی نگید سرکار برو؟ اگر احتیاج داری و تواناییش را هم داری، کار کن. چه اشکالی داره؟ هم اعصابت تو خونه خورد نمی شه و هم می تونی نیازهای شخصیت را رفع کنی.
یکی از مشکلات عمده ی من با بابام این بود که راه می رفت کولر را خاموش می کرد و من هیچوقت نمی فهمیدم این چه حساسیتیه که بابام به کولر داره. هر وقتم اعتراض می کردم جواب می دادن مگه گرمته؟ یا هوا به این خوبی یا ... بعدها که مینمیمالهای اینترنتی و اس ام اس های طنز و ... باب شد و من جوکهای مختلفی در مورد مشکل فرزندان و باباها در مورد کولر خوندم، فهمیدم که این پدیده همه گیره. بعد از اون هر وقت بابام کولر را خاموش می کرد یاد اون طنزها و درد مشترک فرزندان و باباها می افتادم و می خندیدم.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)