به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 122

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 15 آذر 93 [ 21:23]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocial3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    958

تشکرشده 757 در 256 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    لطفا کمی منطقی باشید. چند سالتونه این جوری ترسیدید و با تهدیدای تو خالی این جوری دستپاچه شدید؟ مثلا شما الان مادرید و یه پسر دارید هااا دختر 18 ساله نیستید که اینجوری

میکنید؟ یعنی چی اون گفته شما رو به خاطر خونه میخواست شما هم باور کردی؟ اون میگه بچه رو میگیرم شما ترسیدی؟ شوهر شما با این مردونگی و اون پدری که داره مشخصه اهل

طلاق نیست. پس با ارامش تموم رفتار کنید و انگار براتون اهمیت نداره. البته خواهشا اینبار به جای اینکه لج شوهرتون رو در بیارید سعی کنید یکم باهاش منطقی باشید. شما بیش از اندازه

به همسرتون علاقه دارید متاسفانه!!!

اول از همه برید پزشک قانونی و بابت کتک خوردنتون شکایت کنید. من از این دعواها زیاد دیدم . شما نهایت تا یه هفته دیگه خونه خودتون برگشتین. بنابراین حداقل یه مدرکی داشته باشید

که همسرتون شما رو کتک زده و بابتش باید تاوان بده حالا زندان یا دیه. حالا قرار نیست بگیریر صرفا مدرک داشته باشید.

دومین کاری که باید انجام بدید به جای لج بازی باید متوجه باشید که آتیش بیار این معرکه شخص شخیص پدر شوهرتونه!!! لطفا همسرتون رو در جایی به دور از چشم پدر شوهرتون ملاقات

کنید و به جای دعوا خیلی با آرامش در مورد هدفتون از فروش خونه صحبت کنید و بگید پشیمون شدید و به خاطر اون میخواستید اینکارو بکنید ولی حالا که اون نمیخواد

نمیفروشید و اصلا انگار نه انگار حرف طلاق درمیونه. شاید اسمش غلط کردم باشه ولی جای درستی که باید کوتاه بیایید اینجاست. تو رفتارای قبلیتون باید مغرور بودید.

به نظر من بهتره واقعا از فروش خونه فعلا منصرف بشید و این بحران به وجود آمده رو رد کنید تا بعد کم کم رفتارای غلطتون رو با همسرتون درست کنید.

این دعوا فرصت مناسب و بهترین بهانه هست که شما تغییر کنید.

نترسید طلاقتون نمیده!!! از شما ببخشیدا خرتر کجا میخواد گیر بیاره تو این دوره زمونه (ببخشید قصد توهین نداشتم فقط اصطلاحش اینه دیگه).

در ضمن گواهی رو حتما بگیرید چون در آینده ی نه چندان دور قراره دوباره کتک بخورید. اون وقت میشه دو تا مدرک و اونوقته که همسرتون باید از طلاق گرفتن شما بترسه.

و اینکه همسرتون اگه متوجه شکایت شما بشه میترسه و دیگه جرات کتک کاری پیدا نمیکنه.

درسته من مجردم و سنم پایینه ولی از این جور دعواها تا دلتون بخواد دیدم اونم با جزئیات کامل.
    ویرایش توسط تیام : یکشنبه 16 شهریور 93 در ساعت 13:47

2. 3 کاربر از پست مفید تیام تشکرکرده اند .

anisa (چهارشنبه 19 شهریور 93), هم آوا (یکشنبه 16 شهریور 93), آرام دل (یکشنبه 16 شهریور 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)