به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sepideh22 نمایش پست ها
    ببخشید ولی به نظرم شما دنبال کنیزین تا همسر ، به نظر میاد شما تو یه خانواده مرد سالار (شدید)بزرگ شدین یه کمم حسودین !(با عرض معذرت )
    اونوقت یعنی شما تو این 33 سال زندگیتون رابطه ****نداشتین ؟(چون دنبال یه زن گرمین خوب خودتونم باید گرم باشین !پس نمیتونستین تا این سن خودتونو کنترل کنین)
    اگه نداشتین که حقتونه یه زن پاک داشته باشین اما اگه داشتین بدونین لیاقت یه زن پاک رو ندارین و باید یکی مثل خودتون باهاتون ازدواج کنه !
    گواهی بکارتم واقعا یه توهینه شما میگین غیرت اما این شک و بد گمانی شما رو نشون میده نه غیرتتون رو .
    معیارهای شمام مثل این میمونه که من بگم معیارهام اینان
    ((قد فلان
    سن فلان
    مادر مرده
    بدون خواهر
    دارای زن برادر زشت و اگه لال باشه که دیگه هیچی!
    ماشین فلان
    خونه تو فلان منطقه
    دارای 32دندون ،حتما دندون عقلشو کشیده باشه که بعدا نخواد جراحی کنه (دردسر داره )
    پدر پولدار و در حال فوت
    قبل از ازدواج میبریم آزمایشگاه ازش چکاب کامل میگیریم واکسن هپاتیتم حتما باید بزنه
    حق طلاق باید بده
    حق مسکن بده
    بعد ازدواجم با خانوادش رفت و امد نکنه

....))
    به نظرتون اینا منطقیه ؟
    اولا از اینکه به معیارهای دیگر بنده به غیر مورد شماره 11, نیز اشاره ای هر چند با عصبانیت کردید ممنونم.
    اما با این عقیده شما که حسود هستم, مخالفم دلیلم نیز چند مورد زیر است:
    اولا اینکه مواردی که عرض کردم, از نظر من همانطور که در پست دوم خود اشاره ای داشتم, لازمه تکیه گاه و عمود خیمه زندگی بودن برای یک مرد است و این ادعا را دارم که هر مرد دیگری نیز که این احساس برایش مهم باشد چنین معیارهایی را خواهد داشت فقط همانطور که در بسیاری از موارد عینی و از جمله در تاپیکهای بیشماری از این تالار میبینیم, بسیاری از مردان پس از ازدواج است که این عقایدشان را رو میکنند و زندگی دختر بیگناهی را به کامش تلخ میکنند به جرم داشتن برتریهای متعدد بر همسرش. من فقط میخواهم که چنین دخترانی که تعدادشان کم نیز نیست همسرانی در شان خود یعنی دارای شرایط تحصیلی, مالی و خانوادگی بالاتر از خود نصیبشان شود و نه نصیب شخصی مانند بنده نوعی که قطعا در شان چنین خانمهایی با وضعیت تحصیلی و مالی بالاتر از خودم نیستم و نخواهم بود.
    دوما حسادت بیماری ای است که در تمامی روابط بین فردی شخص مبتلا اثر میگذارد, و بین تنها دو نفر باقی نمیماند, اما بنده از نظر همه دوستان و همکاران و دیگر آشنایانم, فردی خیرخواه تلقی میشوم و معمولا اولین گزینه کمک خواهی چه از نظر مالی و چه از نظر فکری و ... برایشان هستم.
    همچنین در مورد خودم که پرسیدید, خوب مسلم و بدیهی است که دقیقا به همین علت که تاکنون هرگز چنین خطاهایی از بنده سر نزده است, چنین تاکیدی بر معیار شماره 11 دارم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط anisa نمایش پست ها
    11- مورد 13 هم منظورتون اینه با هم مشاوره قبل از ازدواج برین درسته ؟ این خیلی عالیه اما خیلی دنبال مدرک کاغذی نباشین همه چیز تو یه برگ کاغذ جا نمیشه .

شما تو پست دومتون اشاره کردین دلیل ازدواجتون رسیدن به کیفیت بهتره زندگیه این خیلی خوبه همچنین منطق برای تصمیم گیری خیلی خوبه اما شما چقدر با روحیات خانوم ها آشنایی دارین ؟خانوم ها دوست دارن از نظر عاطفی تامین بشن . و از همسرشون عشق دریافت کنن اونهم نه فقط در عمل و از نظر مادی بلکه به زبون .

ببینین من استنباطم اینه که شما دوست دارین همسرتون از نظر مادی و کلا شرایط از خودتون پایینتر باشه و بهتون وابستگی داشته باشه . خیلی از دخترا از هم دوست ندارن شوهرشون از خودشون پایینتر باشه در کل چون خانوما دوست دارن تکیه گاه داشته باشن ترجیح میدن شوهرشون از هر لحاظ بالاتر باشه و فک میکنیم درستش هم همین باشه . اما مثلا من خودم دوست ندارم از لحاظ شرایط مادی صفر باشم و به طور مطلق وابسته به همسر ..بالاخره زن هم باید همه چیزو در نظر بگیره اگر فردا مشکلی تو زندگیم به وجود اومد چطور به زندگیم ادامه بدم؟

تو پست دومتون گفتین در صورت تحقق شرط 13 اخلاقای فردی همسرم رو میتونم تحمل کنم یعنی با کمک مشاوره و شناخت درسته ؟ من فکر میکنم شناخت دو طرف از لحاظ روحیات و خصوصیات اخلاقی از خیلی از معیار های مادی و ظاهری ازدواج هم مهمتره. مثال میزنم : مثلا اگر خانومتون با دوستاش رفت و امد کنه بیرون بره ایا مخالفت میکنین ؟ به حجاب چقدر تا چه حد اهمیت میدین ؟ روابط با نامحرم رو تا چه حدی قبول دارین ؟ میزان وفاداری خودتون و فرد مورد نظرتون چقدره ؟ و........

یه پیشنهادی دارم از بالا به فرد مورد نظرتون نگاه نکنین . فک میکنم دلیل مخالفت خیلی از اعضا هم همین بوده .
    یه مورد دیگه اینکه معیاراتون باید درجه بندی و اولویت بندی بشه یه فرد امکان داره همه ی مواردی که گفتین رو نداشته باشه اما در کنارش خصوصیات اخلاقی خیلی خوبی داشته باشه . همه ی معیار ها تو یک ادم جمع نمیشه .

در کل من فک میکنم معیاراتون دور از منطق نبود و حتی در بعضی موارد عقاید روشنفکرانه هم داشتین بر عکس چیزی که دوستان فکر کردن . اما بنظرم بیشتر از موارد مادی و ظاهری به شناخت اهمیت بدین و اینکه در یک سطح باشین .

موفق باشین .

- - - Updated - - -

ببخشید دو تیکه شد.
    وقت و دقت و لطفی که به بنده داشتید قابل جبران نیست. فکر میکنم باید چند ساعتی را روی نکاتی که فرمودید فکر کنم و بعد سوالات و نکاتی را که به نظرم آمد از حضورتان بپرسم به همین دلیل از تاخیری که در پاسخ به شما خواهم داشت عذر میخواهم.

2. 2 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

anisa (شنبه 08 شهریور 93), maryam240 (چهارشنبه 29 بهمن 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)