سلام شمیم جان
چرا اینقدر عصبانی هستی حالا؟کسی حرفی بهت زده؟
فکر کنم این تاپیکت پاک یا قفل یا منتقل بشه ، خلاصه اینکه به همین روال نمیزارن پیش بره .
یاد یک داستانی افتادم که متناسب با موضوعی که مطرح کردی هست..
میگن یکی از فلاسفه یونان که نمیدونم ارسطو بوده یا افلاطون یا کس دیگه ، هر روز میومده دم دروازه شهر آتن مینشسته... یک روز یک نفر از اونجا رد میشه و از ارسطو میپرسه ، اقا، مردم شهر شما چطور مردمی هستن ؟ من میخوام به شهر شما مهاجرت کنن ، ارسطو ازش میپرسه ، مردم شهر خودت چطور مردمی هستن ... میگه مردم شهر ما فوق العاده ادمهای جنایتکار ، خلافکار ، خائن و پلیدی هستند ، بعد ارسطو بهش میگه دقیقا مردم شهر ما هم همینطور هستند ، پلید و جنایتکار...
فردای اون روز یک مرد دیگه میاد از دم دروازه شهر رد میشه و از ارسطو میپرسه میخوام به شهر شما مهاجرت کنم مردم شهر شما چطور مردمی هستند؟ بعد ارسطو ازش میپرسه مردم شهر خودت چطور مردمی هستند ؟ اون مرد میگه مردم شهر ما فوق العاده انسانهای نجیب و پاک و مهربان و انسان دوستی هستند .. بعد ارسطو میگه مردم شهر ما هم همینطور هستند و با خیال راحت میتونی بیای به شهر ما زندگی کنی...
همون تعبیر کافر همه را به کیش خود پندارد هست...
هم هنوز دختر خوب زیاد هست هم پسر خوب ... منتهی به سبک زندگی ما برمیگرده که خودمون چطور زندگی کرده باشیم و مردم رو با چه عینکی ببینیم.

کسی حرفی بهت زده؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)