سلام
چهره و ظاهر در حدی که بتونید قبولش کنید و همون طور که خودتون گفتید به دلتون بشینه،باید باشه.
غلط املایی داشتن ، شاید خیلی مهم نباشه؛ توی همین سایت بعضیا غلط املایی هم دارند.ولی احتمالا شما خیلی اهل مطالعه اید و نظراتی که بعدا در مورد مسائل میدید ممکنه عملی تر و علمی تر باشه و نظرات ایشون نه ؛و این ممکنه اقتدار ایشون رو زیر سوال ببره!
این که میخواد نظرش رو به شما نزدیک کنه ، میتونه نشونه ی این باشه که از شما خوشش اومده.البته باید دربارش صحبت کنید چون هر فردی باید استقلال نظرش رو داشته باشه و بتونه اون رو ابراز کنه پس میتونه نشونه ی شاید اعتماد به نفس پایین هم باشه. ضمن این که به طور کلی باید این رو بپذیریم که ماهیت ما(انسان) به نوعیه که اختلاف به وجود میاد؛روش خوب اینه که این اختلاف به روش منطقی براش راه حل پیدا بشه نه اینکه یه نفر بخواد نقش قربانی رو بازی کنه ،پس در حالت دوم ،قابل تامل و بررسیه.
محسناتی هم که فرمودید قابل قبول هستند.
در مجموع بهتره روانشناس نظر بده ولی تا وقتی در ذهن شما از ایشون بار مثبتی ایجاد نشده جواب مثبت ندید در عین حال نمیتونید کسی رو پیدا کنید که تمام پارامتر ها رو در بهترین وضعیت داشته باشه.
موفق باشید.
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
علاقه مندی ها (Bookmarks)