بهار عزیز
نمی دونم درست فکر میکنم یا نه...
ولی به نظر من کار نادرست کردی که بچه را نرفتی ببینی و حتی به شوهرت اصرار کنی و بچه را پیش خودت
برای مدتی نگهداری
این کار باعث میشد همسرت هم در خلوت بیشتر به شما و دخترش فکر کند.
شما داری از بچت چشم پوشی میکنی و حتی احساسات مادریت رو خداگاه یا ناخودآگاه نادیده میگیری
از اونطرف به شوهرت اس ام اس میفرستی و اصرار میکنی و تمایل قلبی داری به آشتی......
آخر عزیزسیاست زنانه ات کجاست؟؟؟؟؟
شما با محبت و در آغوش کشیدن دخترت و بدون هیچ اصرار و پیامی به همسرت، بصورت ناخود آگاه به همسرت و خانواده اش
این پیغام را میدادی که من (بهار) بهترین گزینه برای مادری بچه و نوه تان هستم .....
بامن کنار بیاید - با من لجبازی نکنید - با اعصاب و روان مادر و پرستار تکه جانتان بازی نکنید.....
آخر شما در مسیری که میتوانی امتیازی کسب کنی تیر خلاص میزنی
بعد بر خلاف احساسات زنانه و تمایلات مردانه که دنبال ناز کردن و کنار کشیدن یک خانم است
اس ام اس و پیام تمایل به ادامه رابطه را داری ....
آخر چه رابطه ای ؟؟؟ که در آن همسر و خانواده او نسبت به شما و احساسات متغیرتان هر روز پر از شک و تردید میشوند.
من می دانم که همسرت و خانواده اش هم در گذشته بی تقصیر نبودند ولی شما باید 50 درصد سهم خود را اصولی
و درست بازسازی کنید و روی موج احساسات متغیر سوار نباشید تا لا اقل در آینده به خود مدیون نباشید.
مطمین باش در مقابل قدمهای درست شما آنها هم مجبور میشوند قدمهای اصولی تری بردارند
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)