شما میتونیبا پسری ازدواج کنی که خیلی خوشگلو خوشتیپه اما اخلاق نداره ، خائنه ،بد دهنه ، مغروره و خیلی چیزای دیگه که همگی بهمراه زیبایی هستند
بقول یکی از افراد بزرگی که میشناسمش : دوغ و دوشاب یکی است
شما نمیتونید با فرد خیلی زیبایی ازدواج کنید و ذهنتون در گیر این نباشه که بهتون خیانت نکنه یا با شما مغرور نباشه و بهتون محبت و توجه کنه
شما نمیتونید هم خدا رو بخواهید هم خرمارو
استدالی که من دارم اینه که اگر دختری که از خواستگارش زیبا تره و باظاهر پسر مشکلی نداشته باشه (منظورم خود دختره نه اطرافیانش!!) و ازدواج کنه ، ازدواج موفقی خواهد داشت
دهان مردم مثل در دروازه همیشه باز خواهد بود و مطمئنا شما نمیتونید با پسری ازدواج کنید که از هر نظر تکمیله و هیچ نقصی نداره
اگر خوشگل نباشه خاله ات برات حرف در میاره اما اگر تحصیلکرده نباشه دوستت، اگر شغلش مناسب نباشه همسایه ات، اگر ثروتمند نباشه جاری ات و هزار تا اگر دیگه و هزار تا حرف دیگه
هر کی که باشه بالاخره یکنفر برات حرف در میاره مهم اینه که برای حرف مردم زندگی نکنی و پسری رو انتخاب کنی که ویژگی های مثبتش به چشم میاد
در ضمن به این فکر نکن که پسرای زیبا حتما دنبال دختر زیبا میگردن
اکثر دوستای من که خیلی اوضاع ظاهری خوبی داشتند تا جایی که میتونستند دنبال دختر بازی و دوست شدن بودن و بعدش وقتی تصمیم به ازدواج داشتن فقط اخلاق و نجابت براشون مهم بود و اصلا زیبایی براشون در اولویت نبود و بعد از اینکه با یک دختر آفتاب مهتاب ندیده ازدواج میکردند بازم فکر دختر بازی و روابط ناجور بودن
پسرایی که اینطوری هستن دختری رو برای ازدواج میخوان که مثل یک کلفت لباساشونو بشوره و براشون غذا بپزه و در کنار اون مطمئن باشن خود اون دختر با پسرای دیگه رابطه نداشته باشه (و نکنه آبروشون در خطر باشه و ناموسشون با دیگران باشه)
و بغییه دخترا رو هم فقط برای رابطه جنسی و بقول خودشون کام گرفتن میخوان و بعد از اینکه با طرف رابطه برقرار کردن میرن دنبال نفر بعدی
دیگه خود دانی که کدوم انتخاب بهتره !!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)