خب دلایلشون منطقیست.اما اونها از همون اول مخالف بودن.و دلیلشون هم همسن بودن و عدم داشتن کار و نرفتن سربازی و داشتن درس و این چیزا بود.
بعضی خانواده ها دوست دارن پسرشون همه چی داشته باشه بعد برن خواستگاری.
بعضی ساده گیر ترن در حین دوره نامزدی و آشنایی ، انتظار دارن پسرشون اینهارو فراهم کنه.
بهرحال به هیچکدومشون هم نمیشه ایراد گرفت ، اینها به طرز فکر ها برمیگرده.
شما چند سالتونه مگه؟
درستون تموم شده؟
خب کارتون شروع کنین ، وقتی کار میکنین ذهنتون هم مشغول میشه و دیگه کمتر فرصت فکر کردن بهشون پیدا میکنین شایدم فراموششون کنین.
فکر کنم یکی دوسالی که کار کنین ، خانواده پشتکارتونو ببینن راضی بشن، که حداقل خواستگاری و برن.
اگه هم تا اون موقع ازدواج کرده بودن حتما قسمتتون نبودن!
انشالله شماهم بدون حسرت خوردن سراغ یک دختر خوب شایسته دیگه ای میرین.که هردو مورد تاییدتون باشه.
من درست متوجه شدم با ایشون مخالف نیستن اگه شما شرایطشو داشته باشین ایشون و مورد مناسبی میدونن؟
پس کافیه فقط تلاش بیشتری کنین .
درمورد همسن بودن هم من یکجایی خوندم در سن های کم بهتره که اختلاف سنی دو تا 6 سال داشته باشن، اما در سن های بالاتر حتی هم سن هم باشن مشکلی پیش نمیاد.
اما بازم معیار سن اونم هم سنی مسله ای نیست که بخواین بقیه خصوصیات خوب ایشون و( بگفته خودتون) نادید بگیرین.
اگه خصوصیات خوب زیاد دارن که میشه این عامل و پوشش بده میتونین چند سال کوچیکتر بودن و نادید گرفت.
شاید خانواده از نظر ظاهری منظورشون اینه که بهتون نمیخورن. از نظر ظاهری شاید جثه بزرگتری نسبت به سنشون دارن و خانواده نگران این هستن که دختر بخاطر شرایطی که در اینده براش پیش میاد زودتر از مرد شکسته میشه.
- - - Updated - - -
راستی در اینجا کابران عادی میتونن فقط در روز سه پست ارسال کنن یعنی محدودیت ارسال دارن.
اما مشترکین سایت میتونن بیشتر هم ارسال کنن و محدودیت ندارن.
فکر کنم شما یک پست دیگه دارین ، بهتره صبر کنین که بقیه کاربران هم نظرشونو بگن و شما با بررسی همه پست ها نظرتون و ارسال کنین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)