دوست عزیز ایشون میتونه روی دوپاش راه بره ولی چون مفصل ران و زانو نداره و دچار رسوب کلسیم در اون مناطق شده قسمت راستش مستقیمه و نمیتونه خم بشه تنها مشکلش خم شدن برای پوشیدن کفش و شلوار سمت راست هست. برای بقیه مشکلاتش همه چیزو مهیا کردم و مشکلی نیست. در مورد تمایلاتش هم ایشون اصلا تمایل ندارند و مشکل نخاعی ضربه مغزی آسیب دیدن سیاتیک باعث شده که هیچ تمایل رابطه نداشته باشن و حتی اگه با وجود اونا تمایلی داشت,مشکلات اسکتلیشون مانع همه رابطه میشد شاید براش بهتر شد که کلا میلی نداره و راحته اینجا منم که ده سال از سن 33 سالگی سوختم و ساختم. فداکاری هم فکر کنم دیگه حدی داره و من سهمیه فداکاریمو با تباه کردن جوانیم پرداخت کردم.
خانواده شوهرم کمکی که نمیکردند هیچ, حتی بیشتر باعث می شدند ایشون بیشتر به من بی احترامی کنه اصلا احترام به زن در خانواده اونا معنایی نداره مشکل اساسی و خانوادگیه که من متاسفانه بخاطر رابطه کم قبل از ازدواج متوجه نشده بودم.
به هرحال من دیگه هیچ تمایلی بهش ندارم میدونید که زن ها در مورد مسائل جنسی خیلی بیشتر با نبودش کنار میان تا مردها. اگر اون جای من بود خودتون میتونید حدس بزنید الان اوضاع چطوری بود. اونم با خانواده ای که اون داره.
بازم از همدردی و پاسخهاتون ممنونم
- - - Updated - - -
دوست عزیز ایشون روی دوپاشون راه میرن ولی مشکل مفصل ران و زانو دارن و بخاطر عفونت های مکرر و خردشدگی و رسوب کلسیم سمت راستشو خم نمیشه نه ران نه زانو ولی به راحتی میتونن راه برن تو خونه بدون عصا بیرون با عصا. همه لباساشم خودش میتونه بپوشه جز سمت راست که نمیتونه خم بشه و اینجا نیاز به کمک داره. دوره بحرانی مریضیش گذشته و فقط این معلولیت مونده.
ایشون بخاطر ضربه مغزی ضربه به نخاع ضربه به سیاتیک کلا نیاز جنسی نداره و اگرم داشت بخاطر مشکلات آناتومیک و اسکلتی نمیتونست پس شاید براش بهتر شد و الان کلا راحته و یه اقتدار چوبین و دروغی واسه خودش ساخته فقط منم که از 33 سالگی سوختم و ساختم.
خانواده ی ایشون اصلا اعتقادی به اینکه باید به زن احترام گذشت ندارن و من متاسفانه بخاطر اینکه اون زمان اجازه رفت و آمد زیادی باهاش نداشتم اینو اصلا متوجه نشدم و بعد از ازدواجم که دیگه دیر بود. بعدم ورود خانوادش به خونه ی ما یعنی بازم پررو شدن ایشون و اینکه فکر کنه حق باهاشه و میتونه هر کاری خواست با ما بکنه و هر حرفی بزنه عیب نداره.
یا ما یا خانواده و فک و فامیلش من یکی که دیگه تحمل بار اضافی عصبی و جسمانی ندارم.
من یکی دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم کلا از چشمم افتاده.
با تشکر از وقتی که برای من میزارید.
از اینکه بدون غرض ورزی و بی طرف قضاوت می کنید متشکرم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)