سلام یاس سپید
به تالار همدردی خوش آمدید.
از حسن اعتمادتون به دوستان این تالار و اینکه مطالب خودتون را واضح مطرح کردید تشکر می کنم. امیدوارم به کمک همدیگر بتوانیم بهترین تصمیم ها را بررسی کنیم.
از آنجا که طرح چنین سئوالی در این تالار سابقه داشته است و دوستان و خود من هم پاسخ داده ام، ابتدا توصیه می کنم لینک های ذیل را مطالعه کنید.
در تاریخ 8/12/1386 آقایی بنام hamed { که اتفاقا خیلی هم طبق گفته خودشون شبیه وضعیت فعلی این آقا هست که شما با ایشون آشنا هستید(یعنی با همسرش مشکل داره ولی خود این آقا بی مشکل هست)}، وضوعی را مطرح کردند با عنوان «بدون تعصب بگید آیا زن یا مردی که از زندگی مشترک خسته ودر مونده شده »که دوستان پاسخ گفتند. سفارش می کنم پستهای این موضوع را مطالعه کنید. من هم در پست شماره 15، پاسخ گفتم.( می توانید اینجا کلیک کنید و مطالعه فرمائید)
همچنین موضوع دیگری با عنوان دوباره چرا در تالار داریم که به نظر می رسد برای پخته شدن بحث می تواند به شما کمک کند. و من در این موضوع پستی دارم که می تواند مرتبط به سئوال شما باشد(لطفا اینجا را کلیک کنید و پست شماره 50 را مطالعه بفرمائید)
باز هم اگر با توجه به شرایط شما سئوالی باقی ماند در خدمتم
در ضمن معمولا چون چنین مشکلاتی بسیار شدید با احساسات افراد در رابطه هست. خواهش می کنم. مواظب باشید که پاسخ های احساسی یا اهانت آمیز در میان نباشد. و فقط دلایل خود را و راههای حل مشکل را ارائه دهید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)