ممنونم از همه دوستانی که جوابمو دادن،برام وقت گذاشتن.
حرفاتون روم تاثیر گذاشته،یه مقدار به خودم اومدم - رفتم موضوع های بقیه، مشکلاتشون درد دلاشونو خوندم -به عواقب کارم فکرکردم
-یکی از دوستان از رابطه ای نوشته بود که طرفش یهو ولش کرده که نتیجه عملکرد غیرمنطقیش بوده
-یکی از ازدواج با دوست پسرش نوشته بود که از همسرش متنفر شده که نتیجه تصمیم احساسی و درنظرنگرفتن مخالفت خانوادش وبیکاری وبی پولی و...
-یکی از رفتارهای مبتنی برهیجان زدگی
-...
مورد زیادبود-منم به خودم ربظشون میدادم-میگفتم نکنه ایندم اینطوری بشه -بذار درس بگیرم
عمر ادم اونقدر طولانی نیست که بخواد همه چیو خودش تجربه کنه
من خودم از تقریبا پنج سال پیش میومدم همدردی-چند تا تاپیکم داشتم-مشکلاتمو مینوشتم ولی به راهنمایی دوستان نمیتونستم عمل کنم-انگارباید اون اشتباهاتو خودم تجربه میکردم و سرم به سنگ میخورد
این دقیقا جمله فرشته مهربان بود حتما باید خودت تجربه کنی و سرت به سنگ بخوره؟
اشتباهاتم زیاد نبوده ولی عمیق بوده
ایندفعه اشتباه نمیکنم -ایندفعه راهنمایی دوستان رو عمل میکنم -حقیقتش عقلم هم همینارو میگفت -ولی انگارباید یکی دعوام میکرد-باید میومدم چندتاسرگذشت رو میخوندم تا به این طرز تفکر برسم.
الان دارم فکر میکنم این خواستگارم که تقریبا به هم خورده جلوی یکسری وقایعو گرفته
سرنوشت وبخت منم اینطوریه - هر دفعه باید ازدواجم یه طوری به هم بخوره دیگه-هردفعه یه طوری -ایندفعه اینطوری
فقط خدا میدونه چه حسی دارم-چه تنهام-و چی دوست دارم-وچقدر به کمکش احتیاج دارم. توکل به خدا -یه روزی میرسه که همه چی درست میشه
![]()

یه روزی میرسه که همه چی درست میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)