به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array

>>> سینما همدردی <<<

به نام خدا

سلام

نمیدونم برای شما هم پیش اومده یا نه ، مثلا یک روز با پرخاش و تندی با پدر یا مادر یا همسرتون رفتار میکنید ، خیلی گذرا از این ماجرا عبور میکنید ... تا اینکه چند روز بعد ، یکی از اشنایان یا نزدیکان خودتون رو میبینید که بخاطر موضوعی با پرخاش با پدر یا مادرش رفتار میکنه ... خیلی حال بدی به شما دست میده که چرا اون فرد با پدر و مادر خودش به این تندی رفتار کرده، در اون لحظه یک چیزی از درون به شما میگه ، هی فلانی !! خود تو هم که چند روز پیش همین رفتار رو با والدینت کردی.. توی اون لحظه وقتی زشتی این عمل رو به عنوان یک بیننده میبینید ، از رفتار خودتون شرمسار میشید و سعی در ترک این رفتار ناپسند میکنید...

یا مثلا زمانیکه دارید رانندگی میکنید ، یک راننده بی احتیاط ناگهان جلوی شما میپیچه ، به خاطر این کار ، شما که به شدت عصبانی شدید، سرتون رو از شیشه ماشین بیرون میبرید و با عصبانیت هر چه تمام شروع به بد و بیراه گفتن به اون میکنید... فردای اون روز مجددا همین اتفاق میفته ، منتهی برای دو ماشین دیگه و شما صرفا ناظر اون صحنه هستید... وقتی از بیرون و به عنوان یک نفر سوم این صحنه رو میبینید و اون راننده رو میبینید که با عصبانیت هرچه تمام شروع به فحاشی به راننده دیگه کرده ... بعد با خودتون میگید! واقعا این همه ناراحتی و پرخاش لازمه؟ ایا نمیشه و ایا من نمیتونستم چند روز پیش زمانی که این اتفاق افتاد بدون اینکه ذره ای ناراحت بشم از کنار این صحنه عبور کنم و نه به اون طرف مقابلم پرخاش کنم و نه خودم بی جهت حرص و غصه بخورم!؟..

معمولا اینطور هست... وقتایی که ما داخل یک سری اتفاقات و حوادثی توی زندگی قرار میگیریم ، نگاه یک ناظر به اون اتفاقات با نگاه ما که داخل اون گردابی که توی زندگی ایجاد شده، هستیم ، متفاوت هست ، برای همین معمولا نمیتونیم خوبی و بدی رفتارها و تصمیماتی که اتخاذ رو میکنیم رو بفهمیم ... و اگر بخوایم بهترین تصمیم رو بگیریم باید خودمون رو بعنوان یک بازیگر اون داستانی که درش قرار داریم فراموش کنیم و از دید یک بیننده برای حل اون رخداد تصمیم گیری کنیم... شاید یک دلیل اینکه مثلا توی همین انجمن خیلی از بچه ها هستن که برای مشکلات بقیه راه حلهای خوبی ارائه میدن ولی توی زندگی شخصی اگر به مشکلات کوچکتری بخورن نمیتونن به اون خوبی مشکلات دیگران ، تصمیم گیری کنن ، همین باشه...

اما...
    من یکی از علاقه هام تماشای فیلم هست ، توی فرصت هایی که دارم سعی میکنم فیلم رو نه بعنوان سرگرمی ، بلکه بعنوان اینکه نکته و مطلبی ازش یاد بگیرم تماشا کنم... از زمانیکه توی این سایت عضو شدم ، بعضی فیلمهایی که میبینم ، انگار دارم مشکلات زندگی یکی از اعضای اینجا رو بصورت مصور تماشا میکنم .. بعضی از فیلمها قرابت زیادی با موضوعات مطرح شده در بعضی تاپیکها داره... با اون مقدمه ای که در بالا اوردم ، این موضوع به ذهنم رسید که همیشه مشکلات زندگی ما در دنیای واقعی در زندگی بقیه برامون تجلی پیدا نمیکنه تا بتونیم بعنوان یک ناظر اونها رو ببینیم ... گاهی شاید دیدن یک فیلم ، برای ما شباهتهایی با زندگی واقعیمون تداعی کنه و جاهایی از اون فیلم تلنگری به ما بزنه و با تغییر نگرش ما گره از مشکلات زندگی ما باز کنه ..

تصمیم گرفتم تاپیکی ایجاد کنم تا فیلمهایی که دیدم و میبینم رو در فرصتهایی که دارم ، در این تاپیک معرفی کنم ، صرفا فیلمهایی با ژانر خانوادگی و اجتماعی که با محتوای این انجمن هم خوانی داشته باشه.. نگاه فنی قرار نیست به فیلمها داشته باشیم ، صرفا معرفی فیلم و نگاهی گذرا به داستان اون ، طوری که شاید داستان اون فیلم مشابه داستان زندگی دوست عزیز دیگه ای باشه و همونطور که بعضی از بچه ها از مطالب تاپیکهای با موضوع مشابه تاپیک خودشون، استفاده میکنن ، از اون فیلم معرفی شده هم بهره لازم رو ببرن...

موفق باشید.

2. 13 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

asal2013 (چهارشنبه 19 شهریور 93), Esssssi (جمعه 26 اردیبهشت 93), hanie_66 (شنبه 27 اردیبهشت 93), mahasty (جمعه 26 اردیبهشت 93), toojih (جمعه 26 اردیبهشت 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 27 اردیبهشت 93), کیت کت (یکشنبه 25 آبان 93), پونیو (شنبه 27 اردیبهشت 93), میشل (جمعه 02 خرداد 93), مصباح الهدی (شنبه 27 اردیبهشت 93), آرام دل (دوشنبه 24 شهریور 93), شیدا. (پنجشنبه 20 شهریور 93), شهراز (جمعه 26 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)