بعد از 3 ماه که عقد کردیم برای بار اول با خانوادم و همسرم به شهرشون رفتیم و 2 شب مهمون اونا بودیم
شب اول خوب بود با احترام باهامون رفتار می شد اما آخر شب دوم که به خونه خواهرش دعوت شدیم یه سری رفتارها دیدیم مثل(خواهرم ضرفهارو شست اما کسی تشکر نکرد.مهمون بودیم اما صاحبخانه حتی برای 1 دقیقه پیش ما نبود و با ما هم صحبت نشد-مهمانی به مناسبت عقد و آشنایی من و همسرم بعلاوه خانوادم بود اما 3 خانواده دیگه هم دعوت بودن-تازه همسرم که پیش من بود مامانش گلگی کرده بود که چرا پیش اونا نشستی باید می رفتی پیش مردها می موندی و ....)
قبل از مهمونی هم که خواهر کوچکترش ازم خواسته بود با لباسهای خودم به مهمونی خواهربزرگش نریم چون پدر شوهرش حساسه منم پذیرفتم و به پیشنهادش یکی از لیباسهای خودشو پوشیدم که کاش کاش نمی پوشیدم چون فقط من بودم که با اون ظاهر مسخره به مهمونی رفته بودم و اگه لباس خودم می پوشیدم مثل بقیه می شدم.
من فکر می کردم همه قراره با ظاهری مثل ظاهر پیشنهادی به من به مهمونی بیان آخه برای پدر شوهر خواهر همسرم مهم بوده.
خوب اینا به کنار که باعث شد ما صبحش راه بیفتیم و به شهر خودمون برگردیم
باز من چیزی نگفتم فقط به همسرم گفتم که ما چون بار اول بود که میومدیم خوب انتظار داشتیم و ما این رفتارو بی احترامی حساب می کنیم
که همسرم تمام این حرفهام و به حساب حساس بودن مادرم گذاشت و گفت که خانوادش بخاطر اینکه ما ناراحت شدیم انتظار عذر خواهی دارن.
حالا که جبهه همسرم و دیدم و اینکه خانوادش دست پیش گرفتن ناراحت شدم و برای اولین بار با همسرم قهر کردم و خواستم که تا خانوادش از مادر و خودم عذر خواهی نکردن نمی بخشمشون و باهاش هیچ حرفی ندارم.
اما بخاطر این اتفاق احساس خوبی ندارم یعنی ممکن بخاطر این درگیری از هم جدا بشیم چون مادرش اصرار به این کار داره
واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم.